Любомир Талев, фейсбук„Няма нищо тайно, което да не стане явно,

...
Любомир Талев, фейсбук„Няма нищо тайно, което да не стане явно,
Коментари Харесай

В продължение на две години фалшифицираните снимки от спалнята на Борисов служиха като оправдание за извършващия се държавен преврат


Любомир Талев, фейсбук

„Няма нищо скрито, което да не стане очевидно, нито пък прикрито, което да не стане известно и да не излезе нескрито.“

Лука 8:17

Това, което стана очевидно от думите на европейския народен представител Томаш Здечовски – ръководител на формалната делегация на Европейската комисия в България, извършена от 11 до 13 април т.г., на съвещанието на Комисията по бюджетен надзор на Европейския парламент, беше нещото, което цялото общество знаеше – фотосите от спалнята на водача на ГЕРБ Бойко Борисов с прословутите кюлчета и пачки са манипулирани. Или по думите на самия Здечовски:

„Изследването сподели, че фотосите и видеото са манипулирани. Има многочислени несъответствия в резолюцията на банкнотите спрямо другите обекти на фотосите. Има противоречие в цвета на водните знаци, полиграфските стикери и сенките на обектите. Изследването сподели също, че има многочислени промени в характерностите на файловете, манипулирайки датите на снимане на фотосите. Метаданните на някои от тях са били отстранени.“

В продължение на две години фалшифицираните фотоси от спалнята на Борисов служиха като опрощение за извършващия се държавен прелом и като насочна точка на всевъзможни предизборни неистини: както от страна на президента на републиката, по този начин и на министрите от актуалното държавно управление в оставка.

Днес неуспехът на упражняващите се по тази измислена тематика е явен за всички българи. И повода за него е в личната им управническа неплатежоспособност и слугинаж на непознати ползи, а не в някакви несъществуващи пачки и кюлчета. Редно е провалените и токсични политици да понесат отговорността за дейностите и лъжите си. Както е редно и българските жители да се произнесат за протичащото се в страната през последните две години на избори: свободно и осведомено.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР