Любомир Каримански от ИТН е получил заплашителен есемес. В текста

...
Любомир Каримански от ИТН е получил заплашителен есемес. В текста
Коментари Харесай

Заплашили Каримански с „мутренски есемес“ да се откаже от надпреварата за БНБ

Любомир Каримански от Има Такъв Народ е получил застрашителен есемес. В текста претендентът за гуверньор на Българска народна банка е предизвестен да се откаже от конкуренцията.

„ Откажи се или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени!!! “, гласи известието, изпратено от чужд номер.

Каримански разгласи, че подобен вид закани са безусловно неприемливи. „ Не наподобявам като човек, който елементарно може да бъде уплашен. Продължавам да не отстъпвам правилата си “, разгласи на брифинг в Народно събрание Каримански и посочи, че към този момент е подал сигнал в Министерство на вътрешните работи, с цел да се ревизира подателят на известието.

„ Г-н Каримански не е под земята предприемач, а това което се случи през вчерашния ден са мутренски приоми “, разгласи Тошко Йорданов и зададе няколко риторични въпроса:

„ Знаете кои стоят от едната страна на Българска народна банка, от другата страна е Каримански. Вчера и пред Министерски съвет изясни за всякакви партенки, които вървят в медиите и се получава този есемес. Или някой употребява мутренски номера или тези които имат интерес употребяват мутри? За един естествен пост в страната, който не е обвързван с публични поръчки се употребяват мутренски приоми “, съобщи Йорданов.

Запитан кой може да стои зад това и засяга ли държавното управление в лицето на Политическа партия, Йорданов съобщи: „ Всички сме задоволително умни, с цел да се сетим “. От Има Такъв Народ прецизираха, че този есемес няма да откаже Каримански в конкуренцията за Българска народна банка.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР