Любо Пенев: Пред ЦСКА винаги стои една-единствена цел"Точките преднина не

...
Любо Пенев: Пред ЦСКА винаги стои една-единствена цел"Точките преднина не
Коментари Харесай

Любо Пенев: Пред ЦСКА винаги стои една-единствена цел

Любо Пенев: Пред ЦСКА постоянно стои една-единствена цел
"Точките преднина не са чак толкоз сложни за елиминиране, тъй че предстоят много мачове на безусловно всички тимове, имам предвид директните конфликти на тимовете в челото. Пред ЦСКА постоянно стои една-единствена цел. Да бъде на върха, да бъде преди всичко, да е шампион", разгласи новият треньор на "червените" Любослав Пенев при формалното си показване, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес Пенев се завърна на стадион "Българска Армия", с цел да размени на треньорския пост сърбина Нестор Ел Маестро, който през вчерашния ден се раздели с клуба. "Решението го взех доста бързо. Аз съм си у нас, аз не пристигам на посетители. Поемането в този миг си носи опасности, това е по този начин. Аз обичам провокациите и това не ме тормози доста. Точките преднина не са чак толкоз сложни за елиминиране, тъй че предстоят много мачове на безусловно всички тимове, имам предвид директните конфликти на тимовете в челото. Ще работим по безусловно всички направления за надграждане", сподели той пред медиите.

Пенев разкри, че ще работи с трима помощници в отбора - Пабло Караско, Даниел Моралес и Добри Митов. "Нашите футболисти би трябвало да знаят в какъв клуб се намират. Пред ЦСКА постоянно стои една-единствена цел. Да бъде на върха, да бъде преди всичко, да е първенец. Да бъде мощен тим, с който всички останали да се съобразяват", добави новият треньор на "армейците".

Пенев разкри, че най-вероятно ще бъдат привлечени нови футболисти преди началото на пролетния полусезон в Първа лига. "Работим по въпроса за привличане на футболисти за разнообразни постове. Колкото повече конкурентоспособни футболисти имаме, толкоз по-добре. Така конкуренцията в състава ще бъде по-голяма и никой няма да е сигурен за мястото си. Ред, дисциплинираност и организация - това е базата, на която ще стъпим. Всеки би трябвало да дава безусловно всичко от себе си, почвайки от тренировките, завършвайки с мача".

Новият ментор на ЦСКА разкри, че договорът му с клуба е за година и половина. "Ударите под кръста не са спирали, само че най-важното сега е ЦСКА и какво ще създадем през този пролетен дял", приключи Пенев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР