Любителите на Мальовица и зимните спортове вече знаят, че да

...
Любителите на Мальовица и зимните спортове вече знаят, че да
Коментари Харесай

Пролетни промоции за снежни приключения на Мальовица

Любителите на Мальовица и зимните спортове към този момент знаят, че да покарат ски на  Великденските празници освен това на натурален сняг е изцяло допустимо. " Миналата година, макар че Великденските празници бяха 1 седмица по- късно от тази – при започване на май, имаше задоволително сняг и обработени писти.

 

Нашите посетители покараха ски сутринта, а след това дружно боядисахме великденските яйца. Беше незабравимо прекарване. Тази година прогнозите демонстрират аналогично време, само че с изключение на снежни занимания, ще могат и да разхлабен в новия ни Релакс център с прелестна гледка към заскрежените борове и върха. " сподели шефът на Хотел Мальовица – Янко Аврамов.

 

Неустоими промоции

 

Обещанието за отлично прекарване е допълнено от разнородни промоционални интензивности за интервала. През целия месец май ще можете да се насладите на отмора на Мальовица против 149 лева дневно за двама възрастни, настанени във фамилна стая с включена закуска и вечеря. За обяд можете да се отбиете до ЦПШ(Централна планинска школа), намираща се на няколко метра от Хотела, където пък са трансформирали голямата си панорамна тераса в комфортен ресторант. Условието е да бъдат резервирани най-малко 2 нощувки.

 

В края на април предлагането на хотел Мальовица включва тридневен пакет за великденските празници на цена от 152лв  дневно за двама възрастни още веднъж във фамилна стая. Тридневният пакет включва закуска, вечеря и празничен обяд на 24 април.

 

Релакс измежду природата и
в спа център с аспект към планината

 

Когато и да изберете да бъдете на посетители, чисто новият Релакс център, който отвори порти при започване на сезона, ще бъде на Ваше разположение. Той включва няколко сауни, включително билкова,  парна баня, солна стая, авантюристичен душове, две джакузита и разтривки. Всичко това с панорамни прозорци към планината.

Децата са значими

 

Хотел Мальовица предлага и промоционални пакети за образуване на тиймбилдинг и настаняване на детски групи, като за последните, според от желанието на уредниците стартира от 49лв. за цялостен интернат.

 

" Мальовица е отлично място за зелени учебни заведения, като се изключи че тук разполагаме с чудесна база децата да се научат да карат ски. Невероятната природа оставя без мирис и дребни и огромни, а наблюденията ни демонстрират, че точно поради опциите за децата ние се превърнахме в желан курорт за фамилни почивки. " добавя Янко Аврамов.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР