Любимият й бил неотлъчно до нея и всеки път я

...
Любимият й бил неотлъчно до нея и всеки път я
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи, Но Ето Каква Е Истинската Причина За Раздялата На Ники Илиев И Саня! Съсипан Е, Всичко Се Случи Заради

Любимият й бил неразделно до нея и всякога я придружавал по време на процедурите в елитна столична клиника. Но след всеки несполучлив опит, двамата се отдалечавали от ден на ден един от различен. Докато в един миг раздялата им към този момент била неизбежна.

Много от приятелите на Саня и Ники, които имат същия проблем, го разрешили, осиновявайки дете. Но артистът и неговата обичана не желали и да чуят за този вид. Двамата даже не събрали храброст да подадат документи за осиновяване на дете.

Раздялата се отразила доста зле освен на физическото, само че и на психическото здраве на Ники. В резултат от това той отслабна с цели 10 кг за негативно време. Но за разлика от Саня, той претърпя по-бързо случилото се и към този момент в живота има нова обич.

Към сегашния миг артистът е привързан с Даяна Ханджиева. Красавицата взе участие в „ Скъпи наследници “. Но тя, както и Ники твърди, връзката им почнала след раздялата на режисьора с красивата Саня Борисова.

По време на фотосите на „ Скъпи наследници “ той към момента бил женен, а Даяна почнала връзка с негов сътрудник. Но към сегашния миг двамата са щастливо влюбени, написа „ Ретро “.

За разлика от Ники Илиев, Саня Борисова към момента е сама. Освен, че няма мъж до себе си, тя няма и работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР