Любимият театрален фестивал на софиянци - “СОФИЯ МОНО 2021 се

...
Любимият театрален фестивал на софиянци - “СОФИЯ МОНО 2021 се
Коментари Харесай

Театралният фестивал “СОФИЯ МОНО” се завръща с три премиерни заглавия от 1 до 22 юни в Парка на “Военна Академия”

Любимият сценичен фестивал на софиянци - “СОФИЯ МОНО 2021 ” се завръща по-свеж от всеки път - със страхотни моноспектакли и с цели три премиерни заглавия в програмата на единадесетото му издание. От 1 до 22 юни в уютния парк на “Военна Академия ” в София, навън и за първи път, почитателите на събитието ще могат да видят “Лекция 3 Възгледите на един преподавател за силата на словото ” - най-новия моноспектакъл на Камен Донев, който ще се играе на 10 и 13 юни от 21 ч. Премиерен в програмата на фестивала ще е и моноспектакълът “На живо ” на Александра Сърчаджиева - на 15 юни. Той е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо. Биографичната пиеса, която споделя за най-трудните и най-хубавите мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени до момента моменти, които ще изненадат даже околните й. " Мистериите на Траките " е заглавието на третата премиера, която Драматичен спектакъл “Любомир Кабакчиев ” гр.Казанлък ще показа на 16 юни. Постановката е по стихове и сюжет на Димитър Кабаков, режисьор и хореограф - Светлин Ивелинов и с присъединяване на артисти от трупата на театъра.
В рамките на тазгодишното издание на фестивала на моноспектаклите и дребните театрални форми феновете ще се срещнат с прелестни, надарени и обичани артисти, измежду които са още Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Николай Урумов, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова и други, в едни от най-хубавите спектакли от театралния плакат (вижте програмата по-долу).
Всички събития ще са с НАЧАЛЕН ЧАС 21:00 ч ., като се изключи детските спектакли: мюзикъла „ Алиса в Огледалния Свят “ на “Бон-Бон Мюзик ” на 1 юни, ще стартира в 19:30 ч., детското зрелище “Маргаритка ” на 5 юни по концепция на Виктория Терзийска е от 18:00 ч., балетните спектакли на Балет “Тиара ” – на 6 юни са от 11:00 и 17:00 ч. и “Магическият шоу-спектакъл ” на Ненчо Илчев – на 17 юни е от 18:00 ч.
Eдинадесетото издание на “СОФИЯ МОНО 2021 ” от 1 до 22 юни ще посрещне ценителите на театралното изкуство в едно от най-прекрасните и магични места навън, на които може да се случва спектакъл. В парка на “Военна академия Г.С.Раковски ” ще бъдат спазени всички ограничения и рекомендации по отношение на предварителната защита и битката против COVID-19, както и процентното ограничаване на допустимия брой фенове на спектаклите. " Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2021 година ”.
БИЛЕТИТЕ за спектаклите в програмата на “СОФИЯ МОНО 2021 ” се пускат в продажба извънредно в мрежата на, а цената им е от 10 до 50 лева съгласно датата и мястото. Могат да се закупят също от бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore. 
В дните на фестивала , пред входа на Военна академия откъм бул. “Евлоги и Христо Георгиеви ”, където е и входът към театралната сцена, ще има мобилна Билетна каса, която ще работи от 19:00 – до 21:30 ч.
За детайлности и всевъзможни вести към фестивала можете да следите във
Вижте ПРОГРАМАТА на “СОФИЯ МОНО 2021 ” от 1 до 22 юни:

1 ЮНИ - „ Алиса в Огледалния Свят “- мюзикъл за деца и с присъединяване на децата от Бон-Бон Мюзик – начало в 19:30 ч.
3 ЮНИ -,,Лалугер " - моноспектакъл Николай Урумов
5 ЮНИ – “Маргаритка ” – детско зрелище от 18:00 ч.
6 ЮНИ – балетни спектакли на балет “Тиара ” от 11:00 и 17:00 ч.
6 ЮНИ -,,Закуска в Тифани " - киновечер
8 ЮНИ -, Жената е необичайно животно " - моноспектакъл Яна Огнянова
9 ЮНИ -,,Живак " - моноспектакъл Димитър Живков
10 ЮНИ - ПРЕМИЕРА -,,Лекция  3 за силата на словото " - Камен Донев
11 ЮНИ -,,Аз, досадникът`` - с Мариан Бачев, Александър Кадиев и други
13 ЮНИ - ПРЕМИЕРА -,,Лекция  3 за силата на словото " - Камен Донев
15 ЮНИ - ПРЕМИЕРА -,,На живо " - моноспектакъл Алекс Сърчаджиева
16 ЮНИ - ПРЕМИЕРА - " Мистериите на Траките " - театър на Театър " Любомир Кабакчиев ", гр. Казанлък
17 ЮНИ - Магическият шоу-спектакъл на Ненчо Илчев от 18:00 ч.
19 ЮНИ -,,Преподавай мъчно " - моноспектакъл на Яна Огнянова
20 ЮНИ - “Тя, той и още двама трима ” - с Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев
21 ЮНИ -,,Мъжка Задушница " - моноспектакъл на Николай Урумов
22 ЮНИ -,, Грамофонът ” – моноспектакъл Виктор Калев
На 01 ЮНИ от 12:00ч. - за празника на децата с вход свободен ще се играе представлението " ДА ИГРАЕМ НА ТЕАТЪР " – гостуващ детски театър на спектакъл " Л. Кабакчиев " - гр. Казанлък. Той ще бъде с жестомимичен превод , обезпечен от партньори  - фондация “АРДУС ”  и фондация - " Яника ".
Допълнително ще бъдат оповестени и нови събитията в програмата на фестивала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР