Любимите влогъри на тийнейджърите Ивайло Драгиев и Християна Пенева от

...
Любимите влогъри на тийнейджърите Ивайло Драгиев и Християна Пенева от
Коментари Харесай

"Айде БГ" споделиха за първи път снимка на дъщеричката им и направиха шокиращо признание

Любимите влогъри на младежите Ивайло Драгиев и Християна Пенева от " Айде БГ " демонстрираха за първи път фотография на дъщеричката си Ерика. Младото семейство показа фрагмента в Instagram, като не стигнали елементарно до решението да разкрият лицето на Ерика, тъй като желали да запазят нейната идентичност по-дълго. Двамата криеха лицето ѝ от всевъзможни фотоси, само че въпреки всичко решили, че е време да я покажат.

Виж още: Защо Рабухчиев от " Игри на волята " не отслабва макар глада в шоуто? Отговорът от първо лице! 

" Запознайте се с нашето малко геройче! Последните две седмици бяха същинско предизвикателство за нашето семейство. Ерика прекара от Коронавирус и в действителност беше доста стресиращ интервал за нас. Слава Богу всичко към този момент е зад тила ни, само че това беше една от аргументите, да усетим, че е пристигнал моментът да я покажем ", пишат Драгиев и Пенева под фотографията, на която театралничат с детето, облечени в блузи с идентичен цвят. Именно от тези думи разбираме, че дребната и мдъщеричка е прекарала Covid, само че за благополучие всичко е наред в този момент.

Виж още: С носталгия за родината: Ваня Джаферович за меланхолията, песните от някогашна Югославия и псувните 

Припомняме, че дребната хубавица се роди при започване на 2021 година, а двамата споделиха новината в обществените мрежи. Ивайло и Християна оповестиха за първи път, че ще стават родители предходната година през септември. " 10 минути мислех за изложение на тази фотография и единственото, което измислих е следното: Благодаря ти, обич моя! Ти си центърът на моя свят през последните 6 години. А с помощта на любовта ни и Господ, световете ми станаха два. Обичам те ", призна тогава Драгиев.

Виж още: Гери-Никол разноски елегантна черна рокля във Венеция! С кого е на отмора там? 

Изображение: https://www.instagram.com/aydebgofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР