Любими български звезди пяха в благотворителния концерт с мото „Благодаря

...
Любими български звезди пяха в благотворителния концерт с мото „Благодаря
Коментари Харесай

Любими звезди на България благодариха за подкрeпата към "От любов към живота"

Любими български звезди пяха в благотворителния концерт с мото „ Благодаря От обич към живота ", който означи кулминационната точка на акцията на Avon против рака на гърдата тази година. Вълна от розови знаменца направиха присъстващите на събитието в израз на съпричастност към засегнатите от подлата болест. В рамките на концерта за 16-та поредна година посланици и съидейници на идеята поддържаха дамите с рак на гърдата и припомниха значимостта на профилактиката, ранната диагностика и на помощта за дамите, борещи се с заболяването.

Дивна, Дичо, Йоанна Драгнева, Виктория Георгиева, струнна групировка „ Хипнотик " и вокален състав „ Нова музика " извършиха най-големите си шлагери и благодариха на всички, които се включиха на място или към този момент са дарили за идеята. Всеки присъстващ можеше да поддържа жертвите на заболяването, като закупи благотворителен артикул от розовата серия на Avon. „ Бих желала да кажа своето БЛАГОДАРЯ за поддръжката на всички в акцията „ От обич към живота ". Благодаря на представителите на Avon, които са движещата мощ на акцията. Техните неуморни старания и ентусиазъм са повода към този момент 16 години да съумяваме да осигурим освен финансова, само че и прочувствена поддръжка на диагностицираните дами и техните близки. Благодаря и на всеки, поръчал своя благотворителен артикул, като по този начин ни помагате да даряваме от ден на ден поддръжка и дружно сътворяваме едно по-добро на следващия ден „ От обич към живота ", означи Елисавета Коробченко, ръководещ шеф на Avon за България, Сърбия, Черна Гора, Албания и Македония.

В събитието участваха и главните сътрудници на акцията - фондация „ Една от 8 ". Заедно с фондацията, Avon започва програмата „ Бъди до мен ", в границите на която от края на 2015 година досега над 4000 дами са получили осведомителна, практическа, юридическа и психическа поддръжка, проведени са 2 групи за арттерапии, обезпечени са 1400 профилактични прегледа в София, Варна, Бургас и Русе. Присъстващите на концерта имаха опцията и да прегледат „ Розовия кемпер " на фондацията, посредством който поддръжката на „ Една от 8 " доближава до хиляди дами в цяла България.

100% от облагата от всички продадени благотворителни артикули се подаряват за програмата „ Бъди до мен ", а набирането на средства продължава целогодишно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР