Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър ще отговаря в съда за

...
Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър ще отговаря в съда за
Коментари Харесай

Съдят Джъстин Бийбър за побой

Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър ще дава отговор в съда за причиняване на телесна щета. Случката се разиграла през 2016 година, само че „ жертвата “ - Тобаяс Кенън, си търси правата чак в този момент.

На финалните мачове на НБА преди 2 години Кенън е замерил артиста с крушка, след което е получил няколко юмрука и ритник в отговор. Според TMZ, мъжът е завел искова молба против канадската звезда в Лос Анджелис, като детайлностите към делото към този момент се пазят в загадка.

Изпълнителят на As Long As You Love Me е прочут с буйния си манталитет. Той избухна обществено няколко пъти по време на последното си турне и разгласи цялостен протест на фотосите с почитатели, след което приключи международната си обиколка. Предишните кавги към името му са побой над фотограф и санкция от 6400 $ за изрисуването със спрей стената на историческия хотел „ Насионал “ в Рио де Жанейро.

Наскоро обаче Бийбър изгря като воин в сборичкване. Той атакува мъж, който души и насилва приятелката си на афтър празненството на музикалния фестивал „ Коачела “. Оказа се, че въпросният мъж е бил под въздействието на опиати и е бил арестуван от органите на реда.

Източник: Монитор
Снимка: АP
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР