Любимата реалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция

...
Любимата реалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция
Коментари Харесай

5 часа оперират Джино в Анкара

Любимата реалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова интервенция в Анкара.

Той още веднъж легна под ножа поради проблем с крайници и пластината в него. По време на интервенцията е бил отхвърлен металния имплант от коляното до глезена в левия крайник на Джино.

Той му бе подложен преди 2 години в Америка, откакто се потроши при тежка злополука с мотор и едвам оцеля. Поставен е нов имплант и в този момент следва на Джино да се възвърне.

„ Горе-долу съм добре. Няма да се предавам. Всичко ще бъде наред. Надявам се този път да имаме цялостен триумф “, разкри ТВ звездата в телефонен диалог за Телеграф.

Плътно до него е брат му Боби Ташев. Двамата даже разгласиха фотография от болничното заведение. По всичко проличава, че братската любов сред тях е доста мощна и братът на Бианкалана също се е прибрал от Америка, с цел да поддържа Джино при интервенцията.

Една от най-тиражираните аргументи за настоящата интервенция е възпаление на крайници на Джино по време на една от първите седмични задачи в Биг Брадър: Мост уонтед. Тогава съквартирантите бяха осъдени да живеят в тежки битови условия, което довело до затруднения.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР