Любимата на поколения българи народна певица Николина Чакърдъкова ще потопи

...
Любимата на поколения българи народна певица Николина Чакърдъкова ще потопи
Коментари Харесай

С песните на Николина Чакардъкова и работилница за писани яйца, Макси Парк Хотел § СПА ***** посреща Великден

Любимата на генерации българи национална певица Николина Чакърдъкова ще потопи публиката в магията на македонските песни по време на двудневната празнична стратегия по случай Великден, проведена от Макси Парк Хотел § СПА ***** на 4-ти май т.г.

 

Великденският формален обяд ще бъде озвучен от гайдари, а менюто ще бъде доминирано от обичайните за Великден агнешко, зелена салата  и домашни козунаци, приготвени от екологично чисти артикули, които се доставят в комплекса от дребни фамилни ферми из покрайнината.

 

Гостите ще се насладят на богата празнична стратегия, озвучена от диджей и Компакт Дуо, а за най-малките гости са планувани целодневни детски занимания като ще гостуват и аниматори от “Балонената къща ”.

 

За да се допрян почиващите до стародавните обичаи, на Велика Събота Макси Парк Хотел § СПА ***** провежда работилница, в която майсторка-етнографка ще рисува присъщите за този район писани яйца, а гостите също ще могат да се включат и персонално да приложат античния прийом, който тя ще им покаже.

 

За най-ангажираните клиенти, чиято стратегия не разрешава да възнамеряват почивките си от рано, хотелът предлага изкушаваща last minute оферта с 10% отстъпка за останалите свободни стаи, описаха от рецепцията на Макси Парк Хотел § СПА *****.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР