Любимата комедиантка Латинка Петрова е измамена с пароструйка, при това

...
Любимата комедиантка Латинка Петрова е измамена с пароструйка, при това
Коментари Харесай

Измамиха Латинка Петрова - slava.bg

Любимата комедиантка Латинка Петрова е излъгана с пароструйка, освен това цели два пъти, ожали се пред „ Телеграф “ самата тя.

Първият път било преди 5-6 година Звъннали на вратата на жилището й и споделили, че е спечелила гратис разчистване. След като показала готварската печка, търговецът споделил, че ще й направи бонус – изчистване на банята.

„ През цялото време ми я хвали. Казваше, че Катето Евро и куп естрадни певици имат същата. Аз го запитвам за цената, той не споделя, а продължава да чисти. Накрая изиска 5000 лева Отвърнах му, че нямам толкоз, а той се обади на шефа си да желае позволение да ми я даде на погашение. По 130 лева всеки месец броих и най-после ми излезе 6 бона. Много се прекарах “, описа звездата на Сатиричния спектакъл.

Наскоро обаче сходни мошеници я атакували още веднъж в дома й. „ Пак ми предлагаха апарат, само че като им споделих, че имам, взеха решение да ми създадат друга оферта – да вземат остарялата пароструйка, да ми дадат най-новия модел и да доплатя единствено 3 хиляди лв.. Пак им се вързах, но какво да върша... не си потеглят, до момента в който не го купиш “, оплаква се Лоти.

Тя споделя, че й е мъчно да работи с машината, макар че й обяснявали какъв брой елементарно става. „ Имам по-прости уреди, с които сама се оправям да шетам. За другата пароструйка си би трябвало специфичен човек да работи с нея “, добави Петрова. Така тя се е предходна общо с 9 000 лева

„ Отчаяна съм, остават ми още 2-3 година и не желая да ги изкарам затворена “ – по този начин актрисата се жалва и от обстановката с ковид.

Източник: Монитор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР