Лятото вече трайно се настани в ежедневието ни и високите

...
Лятото вече трайно се настани в ежедневието ни и високите
Коментари Харесай

Raffy Bar & Gelato Pool - новият градски оазис

Лятото към този момент трайно се настани в всекидневието ни и високите температури ни карат да търсим дребни градски оазиси, подобаващи за бягство от действителността и трайно разхлаждане. Точно такова е и мястото, което ще ви представим през днешния ден в „ Градски находки “.

Raffy Bar & Gelato Pool отвори порти този месец и се намира на бул. " Симеоновско шосе " 97A – удобна локация, покрай града и в същото време задоволително надалеч от натовареното и забързано градско всекидневие.

Концепцията на заведението е малко по-различна от познатите ни плувни басейни – то е ресторант с басейн, а не обратното; тъкмо по тази причина входът и шезлонгите са безусловно безвъзмездни.

А с изключение на зеленате градина с екзотични палми, свежа трева и пясък за лукс, на ваше разположение са бар, кафе и, рaзбира се, ресторант, в който менюто, асортиментът и цените са същите както в другите заведения от веригата.Ние харесахме и приятните дървени шезлонги към басейна, където прекарахме известно време с обичаната ни разхлаждаща и яркочервена напитка това лято - Somersby с усет на нар. Ако пък ви е прекомерно топло под галещите слънчеви лъчи, можете да се преместите под дебелата сянка на бара, където сайдерът ви ще си остане леденостуден, още по-освежаващ и навръх една ръка разстояние. Една неустоимо предложение по какъв начин да прекарате свободното си лятно време, нали?

С поддръжката на Somersby

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР