Лятото вече чука на прага ни, а с него и

...
Лятото вече чука на прага ни, а с него и
Коментари Харесай

Слънцезащитата – от любов и към нас, и към слънцето

Лятото към този момент чука на прага ни, а с него и десетките вълнуващи проекти за идните месеци – отмора на морето, слънчеви бани, къмпинг в гората, разходки с приятелки в неделните следобеди... Всички тези вълнуващи прекарвания идват с компанията на слънцето. Обичаме го, само че като всяка обич, тази също е способна да ни навреди, в случай че не се грижим задоволително за себе си.

Слънцезащитата е онази дребна, само че забележителна детайлност, без която всяко лятно прекарване може да се трансформира в пъкъл. Единственият метод да се радвате на слънчевите лъчи без те да ви вредят е да предпазвате кожата си. Затова на помощ идват революционните слънцезащитни артикули на!

Те оферират нов стандарт в отбраната – изцяло решение, което дава отговор на най-високите стандарти в грижата за кожата и околната среда. Продуктът е подходящ дори и за най-чувствителната към слънцето кожа, по тази причина може спокойно да се използва върху бебета над 6 месечна възраст1 и деца, бременни дами и даже след оперативни намеси върху белези или татуировки (след реепителизация).  осигурява оптимална защита и при най-екстремните условия – без значение дали сте в пустиня, джунгла, наслаждавате се на някой рисков воден спорт, или просто си почивате на брега край морето.



Тайната е в невижданата ултра широкоспектърна фотозащитна резултатност – с изключение на UVB и UVA лъчите, обгръща високоенергийна забележима синя светлина HEV, която е изключително рискова. Продуктът има висока приемливост, а концентрацията на слънцезащитните филтри е понижена с -10%, по отношение на продуктите от портфолиото на марката за 2019. Безопасността, несъмнено, е преди всичко, TriAsorb е слънцезащитен филтър, който не прониква в кожата – остава на повърхността, дори при повредена кожна бариера2. Добавени са и две секрети съставки, които трансформират слънцезащитните артикули на Avène в същинско богатство – провитамин Е, който е мощен фотостабилен антиоксидант, и термалната вода Avène, която успокоява и омекотява кожата незабавно.



 предлага грижа за сензитивната кожа с крем и флуид с 50+ фактор. Кремът е с кадифена текстура, идеална за суха кожа, а флуидът дава лек и не лоен свършек. За сензитивната кожа, склонна към акне пък е основан новаторският крем Cleanance, като и трите продукта са налични в тониран вид.

Серията предлага многообразие от защитни фактори, в това число SPF 20 и 30, също можем да открием и антиейдж артикули, както и такива за нетолерантна кожа, изискваща специфични грижи. Защото точно грижата е най-хубавият метод да демонстрираме любовта както към най-близките ни хора, по този начин и към самите нас!

 

1. Бебета и дребни деца не би трябвало да бъдат излагани на директна слънчева светлина. Те би трябвало да носят защитно облекло (шапка с необятна външна страна, очила, тениска и т.н.)

2. Локално нанасяне (5 мг. см2). Измервания, осъществени върху експланти на човешка кожа. Използвани са 3 модела: здрава кожа/ здрава и иритирана кожа/ повредена или иритирана кожа.

 

С поддръжката на Avène

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР