Лятото, топлината, полъхващият бриз и морските вълни повишават градуса на

...
Лятото, топлината, полъхващият бриз и морските вълни повишават градуса на
Коментари Харесай

Как да превърнете летния флирт във връзка

Лятото, топлината, полъхващият бриз и морските талази покачват градуса на пристрастеностите. Затова и летните флиртове са същинска тръпка, тъй като са съпроводени от всички тези предразполагащи условия, които лятото предлага. Понякога обаче те са освен това от това. Ако сте си прекарали отлично с някого това лято и желаете нещата да се развият в същинска връзка, вижте по какъв начин да съумеете да осъществите желанието си.

Какво би трябвало да извършите, с цел да превърнете летен флирт в пълноценна връзка?

Не пресилвайте нещата

Най-лесният метод да прогоните някого е като му се натрапвате, натрапвате му желанието си за обезателна връзка, изглеждате прекомерно налични. Не бъдете в краката му, в случай че в действителност желаете да продължите дружно. Бъдете умерени и не пресилвайте нещата. Нека се случват малко по малко.

Или пък дайте малко подтик

В взаимозависимост от реакциите на колегата ви се ориентирайте по кое време и какъв брой да натиснете, с цел да покажете въпреки всичко интереса си към него и желанието си да превърнете връзките си в освен това от лятна забежка.

Поставете граници

Определете типа на вашата връзка. Важно е да знаете в какъв стадий сте и какви тъкмо са взаимоотношенията ви. Ако връзката ви е неангажираща на този стадий, оставете я по този начин, не пресилвайте нещата. Ако пък е почнала да се трансформира в освен това, назовете го. Бъдете почтени един с различен.

Не прекалявайте със обществените мрежи

Най-честото, което ви идва мислено да извършите, откакто сте си паднали по някого, е да преровите профила му във Facebook до самото му начало. Любопитни сте да разберете дали крие нещо, с кого е разгласил фотоси преди, по какъв начин е изглеждала някогашната му. Не прекалявайте с това занятие, с цел да не си извадите неверни заключения.

Дръжте се естествено

Напълно обикновено е да желаете да се харесате на индивида, към който сте почнали да проявявате усеща. Искате той да ви види в най-хубавата ви светлина, да блеснете с достиженията си в работата си, със занимателните истории и тези, които не са за описване пред хора. Поспрете се за малко. Има време тези истории да бъдат разкрити. Не ги пускайте в пространството, единствено с цел да привлечете внимание. По-скоро се пробвайте да сте оптимално откровени и непресторени. Ако се държите естествено и доброволно, ще извършите най-хубаво усещане.

Говорете за това

В последна сметка няма нищо неприятно да признаете възприятията си и да поискате от обекта на вашия интерес да дефинира своите. Към края на летния ви флирт би трябвало да сте наясно какво да очаквате в бъдеще. Бъдете откровени един с различен./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР