Лятото не е пълноценно без сладкото изкушение и ледената прохлада

...
Лятото не е пълноценно без сладкото изкушение и ледената прохлада
Коментари Харесай

Лятна прохлада с близо 70 вида сладолед в Lidl

Лятото не е пълноценно без сладкото прелъщение и ледената хладина на обичания сладолед. Дaли ще бъде джелато, или сладолед – в действителност няма никакво значение, значимото е да го има.

Тази година Lidl предлага близо 70 разнообразни типа сладолед от личните си марки Gelatelli и Balino, които разтварят вратите пред сладоледеното кралство в горещите летни дни.

Веригата предлага благосъстояние от усети даже за най-взискателните фенове на вкусния десерт. Сладоледи на съчка и във фунийка, както и известните „ сандвич “ сладоледи, се допълват от огромни разфасовки сладолед в кутии за огромните компании. Всеки може да открие своя обичан усет без значение дали обича безконечните класики като ванилия и шоколад, или търси нещо друго като шамфъстък, солен карамел, тирамису, орех забайоне и още толкоз доста, които вършат всяка хапка все по-вълнуваща.

Най-малките могат да избират от разнородни плодови усети или пък с обичаните герои от Пес патрул и Peppa Pig. Все по-популярният солен карамел към този момент е разполагаем и на съчка с добавка от фъстъци. А за желанията на по-нетрадиционните форми, веригата предлага и сладоледени рула с разнообразни усети – капучино, ванилия, шоколад и ягода.

Не са пропуснати и веганите, за които има специфични оферти веган сладолед с горски плодове и фъстъци.

Сладоледът лична марка на Lidl покрива най-високите стандарти за качество и предстои на непрекъснат надзор и проучвания, с цел да продължи да основава невероятни летни страсти за всички консуматори на веригата. Освен това сладоледите на Lidl имат документ за отговорно произвеждане UTZ и са част от програмата Fairtrade Cocoa, която подсигурява, че употребяваното какао е с резистентен генезис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР