Лятото е време за пътешествия, море, плаж, за слънце в

...
Лятото е време за пътешествия, море, плаж, за слънце в
Коментари Харесай

Моите златни моменти със Somersby: Денина Мартин

Лятото е време за пътешествия, море, плаж, за слънце в очите и пясък в косите, за незабравими мигове, които ще ни усмихват до идващото лято. Днес Денина Мартин, създател на блога Purely Me By Denina Martin, ни позволява покрай себе си и споделя с нас своите летни фантазии. В дребните, само че специфични моменти с нея е и свежият усет на Somersby – идеалното допълнение към летния ден, без значение дали усещаме нежния бриз и горещия пясък или се отдаваме на безвремие на терасата вкъщи. 

Толкова доста обичам лятото! Косата ми става златна, тенът – бронзов, а усмивката, сходно на самото слънце, мъчно може да бъде помрачена. Иска ми се да извозвам цялото лято някъде край обичаните крайбрежия на морето.



Представям си дребна вила с доста цветя. Нищо претенциозно. Просто аз и околните ми хора. Сутрин – прясно изстискан фреш и палачинки. За обяд – лека салата. Вечерята – морски блага. А в промеждутъците – апетитен сайдер, който да потуши чувството за горещина. Не че ми пречи жегата, само че някак е по-приятна в композиция с нещо свежо като Somersby. 





За страдание не всички фантазии стават действителност незабавно. За някои просто би трябвало време. Надявам се тази моя фантазия да се сбъдне в близкото бъдеще. А до тогава ще се веселя на златните моменти със Somersby – били те край морето или на терасата у дома.

Наздраве за златното лято и за магичните мигове, които ни чакат! Наздраве за фантазиите!



С поддръжката на Somersby

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР