Лятото е в своя разгар и всеки се стреми да

...
Лятото е в своя разгар и всеки се стреми да
Коментари Харесай

Ако искате да извадите КЪРЛЕЖ безопасно, нужен ви е само КОНЕЦ

Лятото е в своя кипеж и всеки се стреми да прекарва колкото се може повече време на открито измежду природата. Хубаво е да сме под слънчевите лъчи и да събираме витамин Д, само че това може да се окаже и не малко рисково.

Нека не забравяме, че кърлежите ни дебнат на всички места, където има трева и дървета. Те са толкоз дребни, че в множеството случаи даже не ги виждаме.

Вредителят има способността неусетно да се покатери по тялото на човек и да стартира да се храни с кръв.

Осмокракият паразит не е за подценяване. Дори самото захапване да е безобидно в множеството случаи, би трябвало неотложно да се вземат ограничения за отстраняването на кърлежа от тялото на човек. Имайте поради, че колкото по-дълго остане той забит, толкоз по-голяма е вероятността да се болестите с лаймска болест.
 Този домакински спрей ще държи КЪРЛЕЖИТЕ надалеч от вас Този домакински спрей ще държи КЪРЛЕЖИТЕ надалеч от вас
Знаете, че ухапването от кърлеж може да се окаже смъртоносно. Много е значимо да знаем по какъв начин да се предпазваме от тези вредители и да не им...

Родителите наложително би трябвало всеки ден да ревизират тялото на децата. Ако виждат кърлеж, би трябвало да вземат ограничения за отстраняването му.

Най-безопасен метод за премахване си остава лекарят. Ако в никакъв случай до в този момент не ви се е налагало да премахвате забит паразит, най-добре не рискувайте сами, без да имате никакви знания.

За страдание има и доста такива случаи, в които човек няма опция да посети здравно заведение и би трябвало самичък да се оправи с кърлежа. В такива моменти е извънредно належащо да знаете какъв способ за премахване да приложите.

Извадете кърлежа елементарно и безвредно с елементарен конец!
 Разкрита е ТАЙНАТА по какъв начин безвредно да премахнем КЪРЛЕЖ Разкрита е ТАЙНАТА по какъв начин безвредно да премахнем КЪРЛЕЖ
Кърлежите са едни от най-опасните инсекти, защото близо 17 % от тях са инфектирани с бактерии и могат да причинят Лаймска болест. Забол...

Макар в множеството аптеки да се оферират специфични пинсети, предопределени точно за вадене на кърлежи, то лекарите са единомислещи, че нямате потребност от такова съоръжение. Можете да си послужите с най-обикновена пинсета, подобаваща за по-деликатно боравене.

Съществува обаче още един способ, който е доста по-лесен, бърз и не изисква безусловно никакво съоръжение. Става въпрос за унищожаване на кърлеж благодарение на конец.

От вас се изисква да вземете един конец и да извършите дребен възел, който да не застягате, тъй че с него да прихванете паразите и да го измъкнете от тялото на човек.

„ Заловете ” кърлежа във възела, застегнете го доста добре. След това прихванете двата края на конеца и започнете да го усуквате. След броени секунди, усуквайки и издърпвайки, кърлежът ще бъде изваден, без да съществува риск от раздробяване на тялото.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР