Лятото е сезонът на роклите, полите, късите панталони, потниците и

...
Лятото е сезонът на роклите, полите, късите панталони, потниците и
Коментари Харесай

5 начина да имате копринено гладки подмишници, без да ги бръснете

Лятото е сезонът на роклите, полите, късите панталони, потниците и несъмнено банските. Всички тези облекла са красиви, само че носенето им е същински проблем за хората, които обезкосмяват тялото си. Бръсненто предизвиква неспокойствие, врастнали косми и резултати, които не престават към 24 часа. Особено когато става дума за подмишниците. Въпреки това, 77% от дамите ги бръснат, а другите 33% вземат решение да бъдат естествени. Време е да помислим за някои други възможности на бръсненето, които също ще ни дадат копринено гладки подмишници.

Ето 5 метода да имате красиви подмишници, без да ги бръснете:

1. Захар + лимонен сок

Захарта и лимонът са добре известни съставки, когато става дума за битка с нежеланото окосмяване. Те са съставни елементи на захарната паста - восъчно вещество, което отстранява космите елементарно и за дълго време. Въпреки че процесът е мъчителен, резултатите могат да продължат до 4 седмици и да не причинят толкоз врастнали косми.

Между другото, в случай че добавите мед, можете елементарно да го извършите в микровълнова печка. За това ще ви би трябвало:

1 чаша захар

1/4 чаша мед

сок от 1/2 лимон (2 супени лъжици)

Смесете съставките в купа и разбъркайте, до момента в който стане гладка примес, по-късно я поставете в микровълнова фурна за 2 минути. Извадете я и разбърквайте на всеки 20-30 секунди. Преди приложимост охладете сместа.

Лимонът е кисел, тъй че той работи и като избелващ сътрудник, правейки космите ви светли и съвсем незабележими, като в същото време забавя растежа им. Ето по какъв начин да го употребявате:

Вземете 2 с. л. захар и 1/2 чаша топла вода.

Добавете 2 супени лъжици лимонен сок и разбъркайте добре.

Нанесете сместа върху подмишниците и оставете за 20 минути.

Измийте с топла вода, като употребявате леки придвижвания на търкане.

Повторете от 2 до 3 пъти седмично.

Ако употребявате тези два метода дружно, няма да имате проблеми сред обезкосмяванията, като да вземем за пример когато космите станат забележими, само че не са задоволително дълги, с цел да ги махнете.

2. Белтък + царевично нишесте

Някога правили ли сте си пийл- оф маска за лице? Ако отговорът е " да ", евентуално сте съгласни, че тя по-лесно отстранява косъмчетата, в сравнение с черните точки. Тогава за какво да не извършите такава маска на подмишниците си?
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР