Лятото е сезонът на пуснатите коси и солените . За

...
Лятото е сезонът на пуснатите коси и солените . За
Коментари Харесай

17 прически за чуплива и къдрава коса

Лятото е сезонът на пуснатите коси и солените. За всички тези чаровни девойки, които са надарени с прелестни чупливи коси, само че които се чудят по какъв начин да разнообразят нормалните си прически, ние сме отсреща. Без значение дали къдриците ви са къси, или дълги – в нашата селекция ще намерите разнородни летни оферти, съвършени за всеки вид коса.

Няма нищо по-хубаво от естествената непринудена коса и тя несъмнено ни е любимец, само че от време на време желаеме да разчупим малко ежедневната си визия и да заложим на нещо по-различно. Ниските кокове и са съвършени за лятното време, тъй като с изключение на пресен тип ни обезпечават и хладина в горещите дни. За по-минималистична визия се доверяваме на обичаните ни  или пък на семпла кадифена.

Разбира се, няма по какъв начин да изпуснем и най-големия летен тренд при прическите, а точно цветните кърпи за коса, които можете да употребявате както за връзване на кок или опашка, по този начин и като лента за глава – те са съвършеният аксесоар, с който да завършите тоалета си. Вижте по какъв начин в галерията.

 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР