Лятото е най-момичешкият сезон. И днес ви срещаме с Валери

...
Лятото е най-момичешкият сезон. И днес ви срещаме с Валери
Коментари Харесай

Моето малко гръцко бягство

Лятото е най-момичешкият сезон. И през днешния ден ви срещаме с Валери Йорданова, която знае по какъв начин да му се любува. Оказва се, скъпи другари, че постоянно не е належащо доста - задоволително е едно малко бягство в южна посока, прелестно четиво, вкусна храна и освежаваща напитка. Пробвайте! 

С неспокойствие чаках юнските дни, които за мен бележат началото на едно рисковано лято. Още на 1 юни с Мартин непринудено взехме решение да прекараме уикенд в Кавала. Беше петък, а аз бях затрупана с работа, само че мисълта за слънце и плаж не спираше да ме преследва. Няколко часа по-късно към този момент бяхме запазили хотел, а аз тичах към къщи, с цел да стегна багажа - въпреки всичко тръгвахме още същата вечер!

Пристигнахме тъкмо в точния момент за вечеря, а на другия ден незабавно след закуска отидохме на плаж. Аромат на слънцезащитни артикули, пясък по краката и напитка в ръката - същински парадайс!



След като обядвахме, се преместихме край басейна на хотела, тъй като е някак по-спокойно. Обичам да седя на сянка в барa и да си пийвам нещо разхладително. Признавам си, че небрежно бях вмъкнала в багажа ни и две Somersby-та с новия усет - любеница. Без никакъв проблем си го пийнахме край басейна, даже си поръчахме и нарязана любеница, с цел да е цялостна картинката.



Почивката ни беше единствено за два дни, само че аз се усещах по този начин, като че ли съм била там цяла седмица! Бях заредена и въодушевена за дни напред! Препоръчвам на всички да избягат от града, въпреки и единствено за 1-2 дни, някъде наоколо. Не е наложително да е скъпа и разточителна почивка, значимото е да се откъснем от всекидневието и дилемите най-малко за малко. Да се отдадем на релакс, прелестно четиво, вкусна храна и освежаващи питиета.

С поддръжката на Somersby

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР