Лятото е на прага ни. Всичко е зелено, дробовете ни

...
Лятото е на прага ни. Всичко е зелено, дробовете ни
Коментари Харесай

5 автора на Mish Mash Fest - Summer is coming с аксесоари, носещи лятна радост

Лятото е на прага ни. Всичко е зелено, дробовете ни се пълнят със прохлада и съвсем отлепяме крайници от земята. Време е за нови прекарвания, нови споделени моменти и дарове за любите ни хора. И самите нас. Можем да ги открием на обичания ни на 4 и 5 юни на пл. Славейков.

Там доста прелестни създатели още веднъж ни споделят своите hand made творби, основани с доста обич и внимание към детайла. Творчеството им е идеалното допълнение към радостните трептения, които лятото ни носи.
 Европейските водачи се схванаха за ембарго върху съветския нефт 31 май 2022 | Лидерите на Европейски Съюз реализираха единодушие за възбрана на вноса на съветски нефт за 27-те страни от блока, заяви ръководителят...
Днес ви представяме 5 създателя на аксесоари, които са идеално допълнение към свежестта и хубостта на лятото:

Forget-Me-Not са бутикови аксесоари направени с две ръце и огромно сърце. Авторът има вяра, че хубостта е в това да бъдеш друг и по тази причина всеки един аксесоар е несравним и неповторим тъкмо като индивида, който ще го носи.

Колекциите са въодушевени от вълшебните места и хора, които среща по пътя си, както и всичко останало, което прави света към нас по-красив. Използва висококачествени материали с обезпечен генезис. Подбира всяко листенце, полускъпоценен камък, речна перла и мънисто с фикция, изключителна точност и отношение към детайла и комбинира всичко това в неповторимо украшение, което да подчертае вашата характерност и жанр.

Forget-Me-Not значи в превод от староанглийски „ не ме забравяй “ и показва фамилиарност и отдаденост. И тъкмо както повелява това обръщение, появяването ви с аксесоар Forget-Me-Not няма да остане незабелязана. Forget-Me-Not ще преобрази елементарния ден в баснословен момент, а специфичния мотив – във магически празник.



Още на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР