Лятото! Два-три кратки месеца, в които дните са други –

...
Лятото! Два-три кратки месеца, в които дните са други –
Коментари Харесай

Качи се на влакчето: 5 увеселителни парка в Европа

Лятото! Два-три къси месеца, в които дните са други – пътуваме повече, усмихваме се повече, мечтаем повече, живеем повече!

За да го отпразнуваме, сме ви подготвили една безгрижна графа, в която ще представяме местата, усета, страстите... Така че преди лятото да отлети, да имаме доста от това сгряващо възприятие на спомените, което ще ни води до идващото.

Незабравимото ни лято изискуем и на нашата DSK-Wizz Air кредитна карта, която тъкмо в този момент предлага най-нужното: гратис участие в Wizz Discount Club, специфична бонус стратегия, отстъпки и още доста! Възползвайте се!



Днес сме в една по-различна Европа, тази на увеселителните паркове. От Дисниленд в Париж до Пратера във Виена предлагат всевъзможни и многоцветни страсти на заниманието. С деца, без деца, с компания или единствено двамата с половинката, уикенд в увеселителен парк някъде из Европа е чудесна концепция, която може да се реализира доста елементарно с DSK-Wizz Air кредитна карта. Бъдете безстрашни и се качете на влакчето поне един път в живота:

Disneyland Париж, Франция

На тази вълшебна територия всеки човек от 3 до 103 години е благополучен. Парижкият Дисниленд се състои от два тематични парка, седем хотела и цялата магия на веригата, с която истинските увеселителни паркове в Щатите са известни. Развлеченията са неизброими: розовият палат на Спящата хубавица, парадът, въртележките, влакчетата, рисковите забавления – има от всичко за всички. Не пропускайте вечерта с фойерверки!



Efteling, Холандия

Няма да си загубите времето, в случай че посетите Efteling покрай Амстердам. Паркът не е чак толкоз прочут, колкото Дисниленд, само че е най-големият в Бенелюкс и всяка атракция ще ви накара да се вълнувате с приказките на Братя Грим, Андерсен, Шарл Перо. Можете да се загубите в Приказната гора, да се качите на Летящия холандец, или дори да се изправите против огнедишащ змей.



Europa Park , Германия

Тук също има за всекиго по нещо – бързи влакчета, рискови развлечения, водни атракции... Europa Park предлага и много добра храна, която е от всички краища на света. За всеки джоб има уместно настаняване и развлечение. Освен това се позволяват и кучета, което е чудесна вест за притежателите на домашни любимци!

Има и още...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР