Лятната ваканция за футболистите от мъжкия представителен тим на Хебър

...
Лятната ваканция за футболистите от мъжкия представителен тим на Хебър
Коментари Харесай

Лятната ваканция в Хебър приключи

Лятната почивка за футболистите от мъжкия внушителен отбор на Хебър завърши с настъпването на астрономическото лято, оповестиха от клуба.

В сряда вечер (21 юни) пазарджиклии организираха първото си занятие след двуседмичната отмора, която получиха от треньора си Любослав Пенев.
 Петима преподписаха с Хебър
Петима преподписаха с Хебър

Първи професионален контракт с клуба през днешния ден подписа 18-годишният вратар от школата Мартин Янков

До края на седмицата " гробарите " ще се готвят в домашни условия, като в това време ще създадат и обичайните за този интервал функционални и медицински проучвания.

От идния понеделник тимът ще реалокира заниманията си в Банско, където ще организира двуседмичен лагер. След края на режима в Пирин планина хебърци ще довършат лятната си подготовка на клубната си база " Георги Бенковски " в Пазарджик.

Допълнително Хебър ще разгласи противниците си за летните контроли, множеството от които ще се състоят по време на лагера в Банско.

Същинската селекция при " зелените " следва, като и сега управлението на тима работи по нея.

Както към този момент съобщихме с Хебър нови контракти към този момент преподписаха Петър Дебърлиев, Николай Николаев, Мартин Михайлов, Октай Хамдиев и Мартин Янков. От миналогодишния състав продължаващи договори имат Архан Исуф, Камен Хаджиев, Георги Вълчев, Лорен Маружин, Звонимир Микулич и Стилиян Тисовски.

В Хебър чакат вероятно приемане на предложения към още няколко състезатели от досегашния състав, както и позиция на ЦСКА 1948 по отношение на преотстъпените напролет на 2023 година Стефан Цонков и Стоян Стоичков.

С тима към този момент се разделиха Арсенио Валпоорт, Муса Сила, Озира Корнел (Ресовия, Жешув), Анте Живкович, Марк-Емилио Папазов (ЦСКА).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР