Лятната ваканция отлетя неусетно и скорострелно. Началото на новата учебна

...
Лятната ваканция отлетя неусетно и скорострелно. Началото на новата учебна
Коментари Харесай

Какви мъжки маратонки са подходящи за back to school 2022?

Лятната почивка отлетя незабелязано и скорострелно. Началото на новата образователна година към този момент е реалност, което значи че няма време за губене - време e за възобновяване на дрешника на ученика с нови мъжки маратонки, подобаващи за сезона.

Независимо от визията ви, най-голямо значение имат обувките. Защо? Защото те са финалният свършек на всеки тоалет и частта от него, която ще носите най-често. Точно затова е добре да заложите на хубави и качествени маратонки, които се открояват с съвременен жанр и са подобаващи за вас.

По магазините ви чака голямо многообразие от оферти, за това и не рядко вместо това да ни улесни, то в допълнение ни затруднява в избора на верните. За това и през днешния ден ще се постараем да ви помогнем в избора като ви насочим към ТОП 3 , които сигурно ще владеят стилната наклонност този Back to School 2022 сезон.

Ето и кои са те:

3. Jordan Zoom Separate
Обемистата подметка несъмнено е на мода през 2022. За това и най-новият модел на Jordan се откроява измежду останалите със семпло актуалната си визия. На пръв взор те са общоприетите Джорданки, само че погледнати по-отблизо стартира да си проличава самостоятелният им темперамент, с който несъмнено ще се откроите в даскало.

Jordan Zoom Separate са с дишаща мрежа в горната част, която не разрешава задържане на влага. Плътната подметка е от 2 пласта и дава чудесно омекотяване. Акцент при този модел мъжки маратонки е тяхната цветна подметка, която предава на обувката съвременен жанр, който ще си пасне с усета на всеки младеж.

2. Jordan Stay Loyal
Няма по какъв начин да стартираме новата образователна година без чифт типичен Джордан маратонки. И тази година от не разочароват. Най-новото им класическо предложение е с нотки на обичания Air Jordan 12, само че с някои и други модерни усъвършенствания.

Този модел спортна обувка печели още от пръв взор сърцата на подрастващите, защото се откроява с извънредно мощния си темперамент, допълван от класическите детайли на марката. Масивната кожа, покриваща горната част ще се погрижи кракът ви да бъде постоянно изсъхнал и топъл, даже и в най-предизвикателните атмосферни условия, с които ще се сблъскате по пътя за учебно заведение. Гумената подметка с въздушен джоб и междинна част ще ви обезпечи по този начин нужния комфорт и сигурност през целия ден.

1. Nike Air Max 270 B/W
Завършваме нашия ТОП 3 с един от най-желаните и търсени модели мъжки маратонки, който още със своето стартиране на пазара завладя подрастващите и се трансформира в същински Back To School 2022 шлагер.

Най-новото попълнение измежду предложенията на Nike се отличава с непоколебима модерна визия и младежко лъчение. Определено тези спортни маратонки имат какво да предложат. Проектирани са по този начин, че да предложат оптималната опора и комфорт по време на вървене и тичане. Горната част е от дишащ текстил, без шевове за повече улеснение и модерна визия. Междинна плътна подметка от пяна обезпечава отлична опора. Маратонката завърша с гумени подметки, гарантиращи чудесно сцепление с всевъзможен тип терени.

Всички тези и още доста други изкушаващи модели мъжки маратонки ви чакат в уеб страницата на MixShop.bg, в този момент на специфична промоционална цена по случай Back To School 2022.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР