Лятната почивка винаги е дългоочакван момент, а предвид обстоятелствата в

...
Лятната почивка винаги е дългоочакван момент, а предвид обстоятелствата в
Коментари Харесай

Как да се подготвите за лятната си почивка?

Лятната отмора постоянно е дълго чакан миг, а поради събитията сега – напряко жадувана глътка пресен въздух! Приготвили сме ви три съвета, с които се надяваме в действителност да съумеете да се насладите на отпуската си, без значение къде сте избрали да я прекарате. 

Оставете работата в офиса

Откъснете се от всекидневието си, като в действителност оставите работата в офиса. За да се насладите на почивката си пълноценно, уверете се авансово, че не забравяте значим период и осведомете сътрудниците, клиентите и сътрудниците си за отсъствието. Настройте автоматизиран отговор на имейла си и пренасочете краткотрайно второстепенните позвънявания към сътрудници. 

Настройте се за дестинацията

Независимо дали отивате на ол инклузив курорт, градска отмора в чужбина, хижа в планината, или на каравана до плажа, е значимо да сте готови за изискванията – атмосферни, битови, обществени и други. Може да имате потребност от комфортни обувки за дълги разходки, справочник, втори чифт бански, пояс за децата, водоустойчива палатка, газов котлон, дъждобран, чадър срещу слънце... Разбира се, огромна част може да си набавите на място или да вземете назаем, само че за какво да си причинявате спомагателен стрес?

Но не забравяйте и по-веселата част от подготовката. Пазаруването преди отмора е същинско наслаждение и може да окаже огромно въздействие върху настроението (говорим за нежната половина на човечеството). Помислете си единствено какъв брой по-приятно ще ви е да се излежавате на басейна със стилна сламена шапка с огромна външна страна или да се разхождате с феерична макси рокля по крайбрежието... Правилните цветове и аксесори ще ви оказват помощ да се впишете в атмосферата, а красивите фотоси от приятните мемоари ще запазят страстта до идната отмора. Трепетното очакване може да е не по-малко вълнуващо от самата нея!

Изглеждайте отлично и се чувствайте решително

И най-красивите дами имат своите неприятни дни. А банският не ни оставя да забравим това парче торта, което можеше да пропуснем, вкусната вечер с френски сирена с приятелки или пропуснатите тренировки. От персонален опит можем да препоръчаме минаването на малко по-лека храна няколко седмици преди почивката – значимо е да се храните задоволително, само че залагайте на здравословните варианти. Съчетано с задоволителен банкет на вода и повишение на интензитета на физическите извършения, сигурно ще даде резултат, който ще ви накара да се почувствате по-уверено. А за спомагателна помощ против най-големия женски зложелател през лятото – целулита, заложете на.

е особено решение за „ последната минута “. Резултати ще усетите още след първите няколко дни, а забележима разлика – единствено след две седмици! Благодарение на високотехнологичния комплекс Liporedux, който комбинира карнитин, кофеин и дестилат от див кестен, антицелулитният серум редуцира мастните депа, дренира тъканите, стяга и изглажда кожата и подтиква синтеза на колаген.

Цялата антицелулитна серия може да намерите намерите в аптеките и на.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР