Лятната отпуска е време за забавления и почивка, но и

...
Лятната отпуска е време за забавления и почивка, но и
Коментари Харесай

Хитри идеи за бързи ремонти по време на лятната отпуска, които ще променят дома ви

Лятната отпуска е време за занимания и отмора, само че и за ремонт на дома и превръщането му в място за почивка, изпълнено с въодушевление и уют. Ваканцията ви е подобаващ миг да запретнете ръкави и да подобрите визията на дома си сами. Настоящата финансова рецесия, загубата на работни места и свиването на приходите изправиха доста семейства пред финансови проблеми. Ако ремонтирате дома си сами, ще спестите средства и ще създадете красиво местенце, с което да се гордеете, със личните си ръце.

Как да разкрасите дома си с малко средства и лични старания?
 8 лесни и евтини метода да преобразим дома си 8 лесни и евтини метода да преобразим дома си
Много от нас са прекарали повече време вкъщи от всеки път през последните няколко месеца - което ни прави по-наясно какво обичаме в него...

1. Обърнете внимание на стените. Нови облекла за тях водят до лесна, бърза и евтина смяна на жилището с отлична успеваемост. Подходете по-нетрадиционно обаче. Вместо боядисване изберете качествени тапети. Те прикриват недостатъци по стените, неравната мазилка, дупките, петната. Придават обаяние на стаята, когато са съобразени с мебелите и цялостната визия на дома. Изберете модел, който е с натурален тип – наподобяващ дърво, корк, камъни. Облепете освен стените на стаята, само че и старите мебели. Ако дрешникът е захабен, тапетът, нанесен върху него, му дава нов живот и стои извънредно стилно до стените, решени в същия принт. В случай, че мебелите ви са нови и непокътнати, може да залепите тапет върху част от шкафовете. Чекмеджетата на нощното шкафче са идеални за задачата. Така ще създадете съвършена естетика и запаметяваща се визия.

2. Ако изберете да ремонтирате старите подове, спрете се на ламинат или гранитогрес, решен в естествени дървесни тонове или имитиращи камък. Това основава несравним уют. Отново може да методите ексцентрично и да облепите стената зад меката ви мебел или спалнята ви със същия модел подово покритие. Луксозното и забавно решение ще ви се отплати със смайваща визия за дома.

3. Претапицирайте мебелите вместо да купувате нови. Това пести средства и време. Изберете една и съща дамаска за всички. Най-добре се спрете на кожа. На пазара са налични типове, имитиращи дървени повърхности. Скъпата и стилна визия на дома е обезпечена с тях. Не пропускайте да извършите и няколко калъфки за възглавничките си от същата кожа, с които да внесете спомагателен уют в дома.

4. Ако плочките в банята ви се нуждаят от промяна, само че нямате опция и средства за къртене и лепене на нови, потърсете стикери за плочки. Те са самозалепващи, устойчиви на влага, трайни и красиви. С помощта им ще се сдобиете с съвременна баня единствено за час без цапане, старания и без да влагате доста средства.

5. Заменете пердетата с бамбукови щори. Те придават екзотична нотка на дома. Съчетайте ги с няколко палми в саксии и се насладете на новата визия.
 Летните поправки започнаха! Тапет за изобразяване - една добра опция! Летните поправки започнаха! Тапет за изобразяване - една добра опция!
Тапетът за изобразяване може да има разнообразни текстури и текстури. Те имитират тъкани, гипс и имат декоративно щамповане. За разлика от обик...

Какво да не вършиме?

- Не се заемайте с неща, които не са по силите ви.

- Не бързайте, изпипвайте нещата до последния подробност.

- Сравнявайте цветовете и десените деликатно, „ онлайн “, а не онлайн. Хармонията е значима.

- Ако се възползвате от помощта на занаятчия, потърсете рекомендации от познати и не се доверявайте на инцидентни хора.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР