Лятна сцена НДК дава възможност за приятно изживяване с кино

...
Лятна сцена НДК дава възможност за приятно изживяване с кино
Коментари Харесай

Кино под звездите с вход свободен на лятна сцена НДК

Лятна сцена НДК дава опция за прелестно преживяване с кино под звездите в дните 22, 23 и 24 юли. В три следващи вечери ще бъдат излъчени филмите " Измамно богати ", " Walking on Sunshine " и " Презрението ". Началото на прожекциите е от 21 ч.

Италианската закачлива комедия " Измамно богати " на режисьора Франческо Мичикe ще даде началото на откритото лятно кино в НДК. Филмът споделя историята на любовниците Серджо (Серджо Кастелито) и Сабрина (Сабрина Ферили).

Във втория ден от програмата (23 юли) следва мюзикълът " Walking on Sunshine ". Режисьори са Макс Гива и Дания Паскуини. Летният мюзикъл наблюдава бъдещата женитба на Мади и Раф в Пулия. Любовта не всеки път завършва с благополучен край. Култовата класика на режисьора от френската Нова вълна Жан-Люк Годар - " Презрението " от 1963 година, ще наблюдава моментите на отчуждение в една връзка. Прожекцията ще бъде излъчена на 24 юли. Част от актьорския състав са Брижит Бардо и Мишел Пиколи. Прожекциите се реализират със съдействието на Италианската комерсиална камара и Френския институт. Входът е свободен.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР