Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади наяве

...
Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади наяве
Коментари Харесай

Как засегне всяка зодия лунното затъмнение?

Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади нескрито страхове, които сме се стараели да потискаме. Това обаче е моментът да се освободим от всички свои остарели възгледи, които се коренят в безпокойствие или страдалчество.

Лунното затъмнение през май се организира във закрепен знак и ще подчертае региона, в която търсите максимален надзор и власт в живота си, описват от Elite Daily. Макар тези качества да са от значително значение, от време на време те могат да ви попречат да изпитате изцяло удоволствията, които светът предлага. Докато Слънцето продължава да пътува през търсещия комфорт Телец, сме призовани да се откажем от желанието да задушим желанията си, с цел да разтворим прегръдки към това, което ни кара да се усещаме задоволени.

Лунните затъмнения носят освобождение, а защото това на 5 май ще мине под знака на Скорпион, нещата, от които се откажете в този момент, може да провокират дълбока промяна.

Сега е моментът да признаете тежките усеща, които могат да изплуват на повърхността, с цел да се изправите лице в лице с тях и да се освободите. Тъй като настоящото затъмнение се случва по продължение на Южния възел, налице ще бъде предпочитание да се откажете от елементи от себе си, които сте надраснали, тъй че да можете изцяло да прегърнете комфорта и сигурността на посоката, в която сте се запътили.

Това лунно затъмнение съответствува с пълнолунието през май, наричано " Цветна луна ". То е кръстено по този начин заради обстоятелството, че това е месецът, в който стартира цъфтежът на цветята. През 2023 година на тази дата има и лунно затъмнение, което прави явлението още по-рядко.

Овен

Този месец лунното затъмнение в Скорпион хвърля светлина върху страховете и минусите, които таите по отношение на приемане на поддръжка и помощ от близките. Като самостоятелен знак на зодиака, вие не постоянно си позволявате да разчитате на околните си, само че това затъмнение е опция да се освободите от нуждата постоянно да упражнявате самодостатъчност. Приемете помощта, която ви се предлага в този момент – това не ви прави по-малко способни да се грижите за себе си.

Телец

На 5 май лунното затъмнение в Скорпион ще озари вашите сантиментални връзки и партньорства. Това е миг да освободите потребността си от надзор, що се отнася до вашите връзки, тъй като в последна сметка това може да ви попречи да изживеете връзките си в най-пълна степен. Сега е моментът да се доверите, че хората в живота ви са отсреща и нямат желание да си вървят - в случай че смятате, че не са надеждни, може би е време да сложите край. Това затъмнение е опция да изчистите всяко безпокойствие или терзание към своите взаимоотношения, с цел да видите какво (или кой) остава в последна сметка.

Близнаци

Докато затъмнението в Скорпион се разпростира, ще бъдете насърчени да се освободите от всички остарели привички или практики в всекидневието си, които не са в сходство с най-качествения комфорт и задоволство. Това може да докара до смяна в храненето, утринната рутина или метода ви към продуктивността. Моментът е подобаващ да помислите по какъв начин проявявате прекалено много въздържаност – не бихте желали да се привързвате прекомерно към ритуали, които лимитират или попречват вашия напредък.

Рак

На 5 май лунното затъмнение в Скорпион ще докара до нуждата да се освободите от всевъзможни страхове или дефекти, свързани с креативното или половото ви изложение. Като воден знак, явлението няма да ви донесе прекомерно прочувствено напрежение, само че ще ви подтикне да помислите по какъв начин сте се въздържали от прекарването на надълбоко наслаждение. Заслужавате да се забавлявате - не се чувствайте по този начин, като че ли би трябвало да се лишавате от нещата, които ви харесват.

Лъв

Този месец ще бъдете призовани да освободите всички страхове или страсти вкъщи и в фамилния си живот. Макар това да е област, в която обичате да упражнявате огромен надзор, има някоя концепция, страст или метод на мислене, които предизвикват повече щета, в сравнение с изгода. Независимо дали става въпрос за неодобрение към член на фамилията или неотложен време да стегнете багажа си и да се преместите, това затъмнение е опция за вас да се освободите от рестриктивните мерки, които може да сте си сложили заради боязън.

Дева

На 5 май затъмнението в Скорпион носи мощни прозрения, свързани с актуалните ви мисли, вероятности и отзиви. Като знак, ръководен от Меркурий, вие приемате своите гледни точки доста съществено – толкоз доста, че може да продължите да следвате метод на мислене, който евентуално сте надраснали. Използвайте това затъмнение като опция да освободите всевъзможни настройки, вкоренени поради боязън или ограничавания. Промяната на позицията ви по отношение на нещо не ви прави измамници.

Везни

Докато затъмнението в Скорпион се разпростира, ще бъдете подканени да се откажете от всевъзможни страсти, вкоренени в неналичия или дефицит, що се отнася до вашите пари и запаси. Вие сте склонни да проявявате доста нерешителност, когато става въпрос за харчене, и въпреки това да ви пречи да прекалявате, може също по този начин да ви попречва да се насладите изцяло на плодовете на своя труд. Помислете по какъв начин може да си позволите да се отдадете на това, което имате. Работили сте интензивно за приходите си и те би трябвало да ви носят облекчение, а не боязън.

Стрелец

Затъмнението в Скорпион ще подчертава върху вашите подсъзнателни практики и привички. Сега е моментът да открехнете завесата за всичко, което работи против вас - без значение дали е неприятен табиет, метод на мислене или система. Обичате да си налагате много самоограничения, що се отнася до психологичното ви здраве, само че може и да се ограничавате от същинска отмора, възобновяване и релаксация поради боязън. Позволете си да се презаредите качествено батериите по време на това затъмнение – заслужили сте го.

Скорпион

Този месец се гмуркате надълбоко в дебрите на прочувствения си багаж. Затъмнението хвърля светлина върху някои от най-дълбоките ви страхове и паники, които ви пречат да изпитате същинска фамилиарност във вашите сантиментални връзки. Помислете по какъв начин упражняването на самоотбрана е пречело на връзката - в случай че е идвало от нерешителност, може би е време да намалите бдителността си. Любовта и партньорството не могат да си проправят път през прекалено много стени.

Козирог

Този месец затъмнението в Скорпион носи нуждата да освободите всички връзки или другарства, които към този момент не ви служат. Запазването на връзки, които не са във ваша изгода, единствено ще ви навреди, а вие заслужавате такива връзки, които ви освобождават, а не лимитират. Затова в случай че е пристигнал моментът да прекъснете контакт със остарял другар или помощник, не се чувствайте отговорни, че го вършиме. Израстването е доказателство, че се развивате.

Водолей

На 5 май затъмнението в Скорпион извежда нескрито нуждата да се освободите от всевъзможни страхове или паники в професионален проект. Като знак, вие държите на стабилността в работата си, само че в този ден ще бъдете призовани да обмислите по какъв начин желанието ви да играете на несъмнено в последна сметка работи против вас. Може да е време да се оттеглите от настоящото поле, в което се намирате, или да се освободите от терзанията, че няма да съумеете. Ще ви се получи - изключително откакто премахнете настройката си, че изпитвате някаква липса.

Риби

Докато затъмнението в Скорпион се разпростира, ще бъдете призовани да се отървете от всички остарели полезности или възгледи, които се коренят в безпокойствие или страдалчество. Важно е вашите настройки да ви обезпечат чувство за комфорт – по тази причина в случай че те ви лимитират повече, в сравнение с ви освобождават, може би е време да се освободите от тях. Независимо дали става въпрос за духовна процедура или образование, може да откриете, че затваряте вратата на една процедура и преминавате към друга. Не бива да вярвате в нещо от боязън, тъй че не се колебайте да освободите от всички хрумвания, които ви държат в застой, написа

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР