Лунният апарат Odysseus на Intuitive Machines, слизащ по-бързо от очакваното

...
Лунният апарат Odysseus на Intuitive Machines, слизащ по-бързо от очакваното
Коментари Харесай

Лунният спускаем апарат Odysseus се е преобърнал настрани по време на докосване, казва компанията

Лунният уред Odysseus на Intuitive Machines, слизащ по-бързо от предстоящото и леко движещ се на една страна сега на допиране в четвъртък, явно е хванал поставка на стъпалото лунна повърхнина и се е обърнал встрани, споделиха публични лица в петък.

Телеметрията демонстрира, че горната част на галактическия транспортен съд може да лежи върху канара или модулът за кацане може да се преобърне върху накривен нагоре терен. Но Стив Алтемус, основен изпълнителен шеф и съосновател на Intuitive Machines, сподели, че Odysseus към момента може да черпи сила от слънцето и да изпраща инженерни и научни данни назад на Земята.

Инженерите са в развой на евакуиране на данни и надяваме се да свържем съхранени изображения още този уикенд, изяснявайки ориентацията на високия 14 фута галактически транспортен съд.

Изстрелян на 15 февруари от ракета Falcon 9 на SpaceX, Odysseus стопира в орбита към Луната в сряда. Впоследствие контролерите на полета повдигнаха леко орбитата, с цел да поправят лека неточност в насо...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР