Луната се движи на празен ход от 10:35ч до 20:44ч.

...
Луната се движи на празен ход от 10:35ч до 20:44ч.
Коментари Харесай

Днес думите притежават особена сила

Луната се движи на луфт от 10:35ч до 20:44ч. Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи. Ако нещо би трябвало да се направи, го правете преди този момент време.

Луната е в символ Стрелец до 20:44ч
Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни, стартират да се стремят към социума, публичния живот, обществените връзки, стават по-философски настроени. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот. За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път.
Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система, жлъчката.

В 20:44ч Луната влиза в символ Козирог.

6 лунен ден до 13:47ч на 4 октомври (от 12:43ч на 3 октомври)

Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

7 лунен ден от 13:47ч на 4 октомври до 14:44ч на 5 октомври

Доста комплицирано време. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще бъдат решени в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес, само че може да се употребява в тази ситуация единствено до 10:35ч. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания. Партньорите са склонни да демонстрират повече доверие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Може да ви предизвикат, само че не трябва да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна, откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни за всичко, което казвате, тъй като ще бъде осъществено. На всяка цена избягвайте да се стига до спор и да изричате гневни думи. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Фразите носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се организира недояждане. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Секса по опция да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е да има музика като декор. Сега тя ускорява очароващото влияние.
Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

18 безоблачен ден – Празничен и радостен ден, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР