Луната се движи на празен ход от 06:59ч до 13:04ч.

...
Луната се движи на празен ход от 06:59ч до 13:04ч.
Коментари Харесай

Зведите за събота: Не правете големи покупки

Луната се движи на луфт от 06:59ч до 13:04ч. Нищо да не се подхваща е най-добре.

Луната е в символ Дева до 13:04ч - Интуицията понижава. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Отговорните решения и сформиране на проекти по-добре в този момент да се отсрочат. Най-доброто време за главно разчистване на дома. Уязвими са нервната система, кожата и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

В 13:04ч Луната минава във въздушният знак Везни и ще стартира да внася известно равновесие и естетика. Най-уязвими стават бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да са изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

29 лунен ден от 06:31ч до 21:27ч на 28 септември

Един от най-тежкитe дни на месеца, в който става битката на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония вкъщи. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняването им, влизане в разногласия и спорове. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Подстригване не се предлага. Боядисването на косата не се предлага. Това може да довлече проблеми с връзките и материалните запаси. Оставете косите неподвижен.

Съновиденията носят доста потребна информация за тези, които желаят да схванат себе си и своята душа. На алегорично ниво са сложени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете деликатни към всичко, което ви се присъни, даже да ви се стори на пръв взор цялостна нелепост.

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

В 21:27ч настава НОВОЛУНИЕ в символ Везни. За него ще прочетете в обособена публикация.

С новолунието стартира 1 лунен ден, който ще продължи до 07:48ч на 29 септември. През него може да си извършите лист с стремежи. После го прибирате някъде до другото новолуние, когато ще ревизирате какво се е сбъднало и го изгаряте, като вършиме нов.

12 безоблачен ден – Днес получаваме толкоз, колкото сме заслужили. В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР