Луната се движи на празен ход до 13:32ч. Това е

...
Луната се движи на празен ход до 13:32ч. Това е
Коментари Харесай

Светът днес е като огледало, което отразява нашата вътрешна същност

Луната се движи на луфт до 13:32ч. Това е интервал, когато споделяме, че Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи. Да не се вършат огромни покупки, да не се подписват контракти, да не се подписват покупко-продажби.

Луната е в символ Овен до 13:32ч. Важните въпроси е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Опитайте се да не се претоварвате физически, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Зачестяват главоболията. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Луната минава в символ Телец в 13:32ч. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по- упорити и напористи. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. Не е добра концепция да ходите при стоматолог.

Продължава 18 лунен ден до 21:23ч на 17 септември (от 20:59ч на 16 септември)

Енергията на този ден прави човек въздържан. За някои хора денят ще бъде по-тежък. Голяма е вероятността да попаднете под непознато въздействие, да се появи предпочитание да се подражава на някой различен и да се следват непознати мисли.

Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от всяко пустославие и нарцисизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават секрети трудности, които се пробват да го “вкарат” в правия път. Необходимо е всеки да работи със своите неприятни и нечисти намерения, да се опита да се види в профил, да развие справедлив взор върху света, да се откаже от илюзиите. Случващите се събития през този ден се явяват отражение на нашата същина, нашите намерения и действия.

Всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот. Всичко, което виждаме или чуваме към себе си, ни споделя истината за нас самите. Приемайте тази информация дори да е нелицеприятна.

Противопоказно е пушенето и пиенето на алкохол през днешния ден. Уязвими са бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. По малко би трябвало да се спи, другояче ще се почувствате още по-разбити.

Добре е да бъдете обективни. Оказвайте поддръжка, помощ, отбрана на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това състояние. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да употребявате благовония, запалете да гори свещ. Нека да има повече светлина към вас!

18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за фамилните връзки. Всеки би трябвало да прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се даде опция да се разраснат проблемите.

Сексът е позволен, само че би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Идеален ще бъде не толкоз половият акт, колкото еротичният масаж. Не се предлага любовната игра на телата да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина.

Подстрижката засилва вашата енергетика. Оздравителният развой е ориентиран на първо време към отделителната система и носоглътката. Второ – ускорява се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Трето – засилва мисловните процеси и укрепва паметта ви и интелектуалните благоприятни условия. Дори да нямате желание да се подстригвате, най-малко малко отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 21:23ч на 17 септември до 21:50ч на 18 септември

1слънчев ден – Утрото и денят би трябвало да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Денят ще е сполучлив единствено за оптимистите, не за тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен за хората, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, водачи, водачи. Инициативи на този ден са доста дейни и съществени. Ако се съмнявате в нещо - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР