Луната преминава в знак Риби от 02:29ч и ще остане

...
Луната преминава в знак Риби от 02:29ч и ще остане
Коментари Харесай

Светът е огледало и връща на всеки собственото му отражение

Луната минава в символ Риби от 02:29ч и ще остане тук до 13:56ч на 1 август.

Луната в знака Риби усилва чувствителността, хората търсят грижи, внимание, схващане и състрадание. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се предпочитание за усамотение, предпочитание да се избяга от проблемите като постоянно се протяга ръка към алкохола и опиатите. Често старите проблеми намират решение. Усещането за действителност отслабва, по тази причина е по-добре да не се подхващат значими неща. По това време не трябва да се дава воля на негативните страсти, защото това освен няма да помогне, а в противен случай, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила. Уязвими са ходилата на краката.

18 лунен ден продължава от предния ден до 22:23ч. на 30 юли.

Днешният ден служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре във вас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако чуете признателност през днешния ден, похвалят ви за нещо, това значи, че обичате света и хората към вас. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не допускате негативните. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са в този момент мощните аромати. Ритуалната храна за деня са орехите. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Добре е да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се заобикаля яденето на сладко.

Може да стане доста тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа. Управителите на компании би трябвало да се вгледат в своите чиновници и да отбележат, кои в действителност работят и кои единствено си придават тип, че го вършат. Не е най-благоприятното време за групов труд. Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят изобилен източник за нас самите. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Подстрижката засилва вашата енергетика, ускорява вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате желание да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

19 лунен ден (започва в 22:23ч на 30 юли до 22:52ч на 31 юли).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР