Луната определя вкусовите пристрастия. Родените при Луна в знаците Овен,

...
Луната определя вкусовите пристрастия. Родените при Луна в знаците Овен,
Коментари Харесай

Любими храни на лунните зодии

Луната дефинира вкусовите пристрастия. Родените при Луна в знаците Овен, Лъв и Стрелец, т.е. знаците на огнената буря, имат потребност от гореща храна, която е подправена с пикантни и възбуждащи апетита подправки.

Тези хора имат афинитет към мощните питиета – в случай че е чай, да е мате, в случай че е кафе, би трябвало да е мощно. Когато пият е алкохол, той наложително да е мощен.

Хората, родени с Луна в Овен, имат потребност от прясно приготвена храна, другояче се усещат разочаровани. Не обичат претоплени ястия от през вчерашния ден. Те могат да сбъркат това възприятие с апетит, което може да провокира ненужно преяждане.

 Лунна диета

Родените при Луна в Лъв обичат да готвят по лични предписания.

Хората, родени при Луна в Стрелец, са неравнодушни към мазната храна и непознатите ястия.

Родените при Луна в знаците Близнаци, Везни и Водолей обичат да похапват в приятна за тях компания. Тези, които са родени с Луна в Близнаци, избират леките ордьоври, зеленчукови салати, млечни артикули, плодове. Печеното месо е идеално за главно ядене съгласно тях.

От напитките те избират плодови коктейли и сухи виновност. Хората с Луна във Везни обичат деликатесите, осолената и пушена риба и месо на чеверме.

За тях е значим външният тип на храната и свежестта на приготвеното ядене. Хората, родени с Луна във Водолей, избират ексцентричните съчетания на артикули в ястията.

Родените с Луна в знаците на Телец, Дева и Козирог повече от останалите опитват с всевъзможни диети и доближават мечтаните резултати.

Тези, които са родени с Луна в Телец, могат да ядат непрестанно, без значение кое време от денонощието е, стига храната да е вкусна.

Хората, родени с Луна в Дева, са главно вегетарианци, само че обичат и сирената, десертите и кафето.

 Готвене

Родените с Луна в Козирог избират студено месо, птиче месо, сладкиши и сладките виновност.

Хората, родени с Луна в знаците Рак, Скорпион или Риби, не са равнодушни към гъбите, прясната риба, сосовете и особена уязвимост са им течностите, изключително бирата.

Родените с Луна в Рак не могат да си показват живота без чорба, тези при Луна в Скорпион - без чай, без значение какъв е. Слабост на родените при Луна в Риби, са рибена супа, компотът и айрянът.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР