Луната e знак Стрелец до 14:09ч. Добра позиция за пътуване

...
Луната e знак Стрелец до 14:09ч. Добра позиция за пътуване
Коментари Харесай

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития

Луната e знак Стрелец до 14:09ч.

Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Настройката на хората продължава да е идеалистична. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост.

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система. Старайте се да не преяждате и избягвайте прекомерно мазната храна, защото черният дроб мъчно ще се оправи с мазнините. В момента организмът се нуждае от белтъчини. Не се предлага да ходите пешком на дълги дистанции, както и да стоите дълго време прави. Не е добре да се вадят зъби и лекуването им.

От 02:16 до 14:09ч Луната ще се движи на луфт.

Не би трябвало да стартирате нищо ново или да вземате значими решения. Сега всички старания са обречени на крах или на компликации и трудности. Може да се заемете с настоящите въпроси, нормалните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си починете. Не купувайте скъпи и значими покупки, не подписвайте контракти, не започвайте работа на ново място, не правете оферти.

В 14:09ч Луната влиза в земния знак Козирог, където ще остане до 02:53ч на 20 септември

Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки, на директно. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Хронология на лунните дни:

8-ти лунен ден, който стартира от 14:09ч на 16 септември и продължава до 15:04ч на 17 септември

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Може да възродите старите планове. Могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност.

На този ден във всеки човек „ изгаря” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. В 8-ия лунен ден може да бъде изменчиво настроението, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща. Метафорично „ изгаряме” от вътрешната страна.

Работа: по-добре е да отложите финансови транзакции. На този ден можете да преминете на ново равнище в работата си, да станете по-продуктивни и ефикасни. Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. На работното място общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни.

Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове. В този интервал се предлага да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

Следва 9-ти лунен ден, който стартира от 15:04ч на 17 септември и продължава до 15:55ч на 18 септември.

Цел на деня: да се отървем от негативите, да победим слабостите си, да открием креативната си страна.

9 лунен ден е доста рисков интервал в лунния календар. На този ден в света царува доста негативност, операции, измами, клопки, провокации, ненавист. Важно е да не се изкушавате от примамливи оферти и да не се поддавате на провокации от кавги. В хората може да се проявят най-лошите качества. Трябва да сте мъдри и да избягвате евентуално рискови обстановки. Броят на закононарушенията се усилва.

В този лунен ден би трябвало да бъдете търпеливи, сдържани. Сега се разсънват гордостта и суетата. Важно е да преодолеете слабостите си в себе си. Препоръчително е да прекарате вечерта вкъщи, в кръга на най-близките хора или в усамотение. Избягвайте да се събирате в шумни компании. Важните срещи прехвърлете за различен ден. От спортни занимания също се откажете. Ако вдъхновението и креативните хрумвания идват при вас през днешния ден, тогава сте се справили с главните задания на този лунен ден и силата стремглаво се е издигнала нагоре.

Болестите, които стартират през деветия лунен ден, носят огромна заплаха, тъй че би трябвало да бъдете деликатни и да се грижите за вашето здраве. Сега сърцето и гърдите са изключително чувствителни. Не се предлага да се правят интервенции върху тях и да се стартира лекуване.

Днес избягвайте подкастряне.

Днес е 1 безоблачен ден – Денят би трябвало да се посвети на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви единствено на оптимистите. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

В 1 безоблачен ден е добре да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР