Луната e знак Рак до 00:13ч на 4 октомври. Силата,

...
Луната e знак Рак до 00:13ч на 4 октомври. Силата,
Коментари Харесай

Не е подходящо време за вземане на решения и необмислени действия

Луната e знак Рак до 00:13ч на 4 октомври.

Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате такива неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не би трябвало да се прави масаж на тялото, да се правят ендоскопски проучвания и промиване на стомаха. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

Луната минава на луфт от 11:34ч до среднощ. Тъй като нощното величие губи силата си, не би трябвало да стартирате нищо ново или да вземате значими решения. Сега всички старания са обречени на крах или срещане на компликации и трудности. Може да се заемете с настоящите въпроси, нормалните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си почивате, в случай че има опция. Не купувайте скъпи и значими покупки, не подписвайте контракти, не започвайте работа на ново място, не правете оферти.

Хронология на лунните дни:

24-ти лунен ден, стартира от 00:27ч на 3 октомври и продължава до 01:27ч на 4 октомври.

Този лунен ден се явява ден на мъжката сила, когато тялото изцяло се намира под контрола на разсъдъка. Символизира пробуждането на силите на природата. Време за интензивност и деятелност, за начало на значими каузи (виж празния ход на Луната).

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. В този ден може да се реализира ментален надзор над своето тяло. Човек може благодарение на въображаеми команди да увеличи или понижи температурата на тялото, да ръководи сърдечния темп и т.н според от съответната нужда. Разбира се, всичко това е допустимо, в случай че физическото тяло е готово за такава работа.

Добре е да пътувате. Планове нови не правете. Живейте свободно като се доверявате на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци към себе си. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Ако е допустимо, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Денят е подобаващ за лекуване посредством билки.

Започват да стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства, както и секса.

Сексът се приветства освен това без ограничаване на количеството. Подходящо е за упражняване на тантра. 24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се занимавате с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да повлече принуждение, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна битка освен изтощава мъжете, само че може да ги направи мощни биоенерговампири.

Бизнес - Добре е да се даде опция да се приключи стартират план. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Покупки - Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще ви е нужна в идващите няколко дни.

Сънищата през това денонощие демонстрират задоволително ли сме мощни и здрави, осъществяваме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно чувство, значи изпитвате незадоволеност и застой в креативната и половата сила.

Днес е 17 безоблачен ден – На знаменията би трябвало да се обръща в този ден огромно внимание. Добре е да попаднете на срещуположен вятър и птици. Ако намерите перо от птица – триумф в материалните каузи. Ако ви духа срещуположен вятър – знак за небесна отбрана. Негативни знамения са: да има тъмно утро, дъждовно време, стихия, рухване, загуба на ключ. Остър вятър да духа в гърба, значи, че триумфът се е отвърнал от вас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР