Луната e знак Козирог, където ще остане до 02:53ч на

...
Луната e знак Козирог, където ще остане до 02:53ч на
Коментари Харесай

Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени

Луната e знак Козирог, където ще остане до 02:53ч на 20 септември.

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Хората стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в страстите си. Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Хронология на лунните дни:

9-ти лунен ден, който стартира от 15:04ч на 17 септември и продължава до 15:55ч на 18 септември.

Опасно време. Възникват конфликтни обстановки, разногласия, в хората се демонстрират тъмните им страни. Могат да се появят паники, да зародят мрачни мисли. Време, в което би трябвало да се отървем от негативите, да победим слабостите си, да открием креативната си страна. Добре е да бъдете търпеливи, сдържани, да се лимитират контактите. Препоръчително е да прекарате повече време вкъщи, в кръга на най-близките хора или в усамотение. Важните срещи може да прехвърлите за следобяд в новия лунен ден. Пазете се от измами и всевъзможни изкушения.

Опитайте се да избегнете арогантността, високомерието, в противоположен случай наказването скоро ще ви връхлети. По-добре е да прекарате този ден в тиха, ежедневна работа. Не се занимавайте с нови каузи - има риск да допуснете неточност при преценката на вашите благоприятни условия и да неуспехите всичко.

9-я лунен ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Простете на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили, развържете кармичните си възли.

За хармонизиране с лунните сили на 9- я лунен ден се предлага да се чете Псалм 91.

Болестите, които стартират в този интервал, носят огромна заплаха, тъй че би трябвало да сте деликатни. Сърцето и гърдите са изключително чувствителни. Не се предлага да се правят интервенции върху тях и да се стартира лекуване. Въздържайте се от подкастряне.

Следва 10-ти лунен ден, който стартира от 15:55ч на 18 септември и продължава до 16:40ч на 19 септември.

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да покажете задоволително интензивност. Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

Бизнес - Ще бъдат продуктивни пътувания, договаряния и договорите, подписани в този ден, ще имат положителни вероятности и ще донесат добра облага. Благоприятно за регистрация на компания.

Отношения - В този ден става включване към егрегора на фамилията. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценят от тази позиция. Добре е да се открият рестриктивните мерки и компликациите, които са ви пречили в работата и живота, елементарно ще откриете грешките, направени по-рано. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, да бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Не се предлага усамотение. Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор „ ще пусне корени” и за дълго ще остане в фамилията.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Секс - Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, най-подходящ е класическият вид. Благоприятно за забременяване на дете.

Пострижката в 10 лунен ден усилва шанса и силата.

Днес е 2 безоблачен ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари. Борете се с неприятните мисли. Избягвайте да давате пари назаем през днешния ден. Добре е да се купуват нови облекла, защото денят символизира промяната на остарялата обвивка с нова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР