Луната е в знак Водолей, където ще остане до 20:32ч

...
Луната е в знак Водолей, където ще остане до 20:32ч
Коментари Харесай

Пазете се от измами и интриги


Луната е в символ Водолей, където ще остане до 20:32ч на 2 юли.

Ден за отдих и разформироване, за обич и развлечения. Не би трябвало да се претоварвате и да влизате в спорове. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и протестиране против това, което ни е обратно. Хората са склонни да правят странни, нелогични дейности, да споделят шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необикновени планове, привичното им се коства скучно. Подсъзнателно те търсят независимост, смяна, предпочитание да се промени нормалното положение на нещата.Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

18 лунен ден (продължава от предния ден до 23:19ч на 1 юли) . Енергетиката на този ден прави индивида въздържан. Нараства заплахата от попадане под непознато въздействие, подражателство на другите и следване непознати мисли. Този ден се пазете от измами и интриги. Хората и без да желаят могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от пустославие, нарцисизъм и илюзии. Всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот. Всичко, което виждаме или чуваме към себе си, ни споделя истината за нас самите. Приемайте тази информация дори да е нелицеприятна.

Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се недояждане, разчистване на кожата, сауна, разтривки, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лекувания би трябвало да се внимава. Препоръчва се по-малко часове сън.

Този лунен ден не е доста добър. Във всеки неподходящ ден не би трябвало да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и остатъкът от въглехидрати способстват за увеличение на тежестта. Но цялостно изключване на въглехидратите не трябва да се позволява.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за фамилните връзки. Всички членове на фамилията могат да са в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и такт, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна и на малко на брой това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Любовната игра на телата не трябва да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина. Счита се, че следователно душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Покупки – Може да се купуват единствено огледала и не е уместно за нищо повече.

Подстрижка - Един от най-неблагоприятните дни. Изграждащите грижи ще бъдат неефективни, само че пък денят е съвършен за подкастряне на изтънелите връхчета на косата, подкастряне на ноктите, епилация.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят изобилен източник за нас самите. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

19 лунен ден стартира от 23:19ч на 1 юли продължава до 00:04ч на 3 юли
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР