Луната е в знак Водолей до 21:45ч. Избягвайте да търсите

...
Луната е в знак Водолей до 21:45ч. Избягвайте да търсите
Коментари Харесай

Ден за даване и получаване на прошка

Луната е в символ Водолей до 21:45ч.

Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Възможни са непредвидени срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди,техниката. Избягвайте да натоварвате ставите, дългите разходки, спортни занимания.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, по тази причина да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на луфт от 18:54ч до 21:45ч. В този интервал не започвайте нищо значимо.

В 21:45ч Луната минава в символ Риби.

5 лунен ден от 10:02ч на 9 януари до 10:32ч на 10 януари

Ден, в който може да се почувства предопределението на ориста. Добре е да се вършат проекти за бъдещето. Всички дейности и действия през днешния ден би трябвало да бъдат добре премислени. Денят е удобен за сериозните и виновни хора и може да се окаже несполучлив за лекомислените.

Често се трансформира настроението, по тази причина се старайте да изберете „ златната среда” в проявата на страстите. Задължително би трябвало да се наблюдават мислите и думите, които се изричат, защото те могат елементарно да се въплътят в действителността. В този ден не би трябвало на никого да пожелавате зло, да се ядосвате и да се разстройвате.

Добре е да сведете контактите до най-малко. Препоръчва се усамотение, спокойна и безвредна конюнктура. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се преглежда като нужда за вашето духовно развиване. Няма нищо инцидентно и нищо излишно!

Нови каузи – Добре е да не се стартира нищо ново. Не е уместно.

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, вероятни са загуби.

Пари- Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими парцели – За покупко-продажба и прекачване изберете различен ден.

Съдебни каузи – Добре се развиват делата, при които е нужно да се пази някой, както и истината. За отбрана на нарушители, измамници не е уместно.

Учение – Трудно ще се концентрирайте върху образованието.

Творчество – Не е удобно.

Общуване – Ден с нараснала емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята справедливост, само че доста внимавайте какви думи изричате.

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си коства рискът.

Почивка – Не подхожда за отмора.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Сексът през днешния ден работи като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира насъбраното напрежение и стрес, мъчителните признаци в чиста сила на насладата и любовта.

Сънища са напътствие за това, какви промени ви чакат в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

Подстригването притегля благополучието, усилва благосъстоянието, харизмата.

Днес е 25 безоблачен ден - Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на връзките. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР