Луната е в знак Водолей до 17:49ч. Практически е безполезно

...
Луната е в знак Водолей до 17:49ч. Практически е безполезно
Коментари Харесай

Днес е един от опасните и критични дни

Луната е в символ Водолей до 17:49ч.

Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, новото, забавното, необикновеното. Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи през целия ден (от 06:03ч до 17:50ч) на луфт, по тази причина не би трябвало нищо значимо да се подхваща.

В 17:49ч Луната минава в символ Риби.

Доминиращ 26 лунен ден от 05:40ч на 1 април до 06:10ч на 2 април.

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства. Препоръчително е да ядете риба, само че друго месо се изключва. Противопоказно е да ядете кръгли и водни плодове и зеленчуци.

За бизнеса е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Днес е 12 безоблачен ден - Свързан е с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Ден за астрално изчистване и събуждане на живота. В този ден господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Покажете откровеност, добрина, миролюбие, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията и постоянно обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. Денят е добър за медитация и молитва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР