Луната е в знак Водолей 01:41ч, където ще остане до

...
Луната е в знак Водолей 01:41ч, където ще остане до
Коментари Харесай

Днес е лесно да се влюбим от пръв поглед, тъй като гледаме на света през розови очила

Луната е в символ Водолей 01:41ч, където ще остане до 14:41ч на 13 декември.

Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Може да изоставим старите си проекти и да се захванем с нови. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, за креативните пориви, нови планове, срещи с другари, търсене на единомишленици. Подхожда за реализация на всевъзможни смели хрумвания. В такива дни ни интересуват повече нашите другари в сравнение с околните и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

4 лунен ден, продължава от 10:11ч на 10 декември до 10:52ч на 11 декември.

Доминиращ 5 лунен ден, който стартира от 10:52ч на 11 декември и продължава до 11:29ч на 12 декември.

Символ на деня е Еднорога. Пети лунен ден е обвързван с верността на определения път, дългът и правилата. Един от най-отговорните дни. Ако можете да извършите нещо значително в своя живот, то проверете своите благоприятни условия и заложете фундамента в този момент. Ден за справедлива оценка и рационализиране на всякаква активност, а при индивида – на деловите качества.

В този ден всичко ще ви се удава, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Сега можете да отстоявате своите правила, убеждения и идеали. Направените в този ден заключения са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неблагоприятните” хора. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче тя може да ни навреди.

Добре е в този ден да пътувате, да си поплачете на сън или на яве. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Не следва да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Противопоказна е животинската храна. Нежелателно е да се използват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Бизнес – Подходящо е за съществени промени вътре във компанията, да вземем за пример промяна на мебелите, смяна на концепцията за бизнеса и така нататък Всички каузи, които се подхващат за усъвършенстване и промяна в този интервал са удачни.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията. В 5-ия лунен ден е доста елементарно да се влюбим от пръв взор, защото гледаме на света през розови очила.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен. Сексът в пети лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните и акробатични пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстригването дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. Получената информация се отнася освен за този лунен ден, само че за целия месец.

Днес е 26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не би трябвало да са ви непознати всички земни наслади. Правете всичко с готовност и от сърце.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР