Луната е в знак Везни от 03:30ч Ден, в който

...
Луната е в знак Везни от 03:30ч Ден, в който
Коментари Харесай

Повишено внимание през втората половина на деня

Луната е в символ Везни от 03:30ч

Ден, в който царува дух на естетика и предпочитание за другарство, за партньорство. Конфликтите фрапантно понижават и хората стават по-миролюбиви, по-лесно схващат потребностите на другите. В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Накарайте детето ви да се почувства пълновръстен член на фамилията. Проявете нужното почитание към него. Благоприятно време за договаряния от всевъзможен тип.

Благоприятно за лечение на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, изключително панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да съблюдават строга диета.

Предшестващ 8 лунен ден до 14:33ч на 11 юни

Осмият лунен ден е подобаващ миг за търсене на нови сътрудници: те ще бъдат подготвени да вземат участие във вашия бизнес, да споделят концепциите си, да имат вяра в вас. Отбелязваме също, че през днешния ден връзките в екипа са доста нестабилни. Всяка общественост, в която хората работят дружно, ще бъде подложена на промени и преструктуриране. Може да има непредвидени обрати на събития, спорове, изключителни обстановки. Имайте поради, че може да се наложи да измененията позицията и държанието си. На този ден е допустимо да се случи събитие, което ви накара да се чувствате като друг човек. Всичко, което към този момент се е случило, се появява пред нас в качествено нова светлина. Осмият лунен ден е точното време, с цел да погледнем по-различно на нещата: в случай че се измъчвате от неточности, направени в далечното минало, през днешния ден е най-подходящият ден, с цел да се отървете от остарялото възприятие за виновност. Напишете на хартия цялата си мъка и по-късно изгорете листа на пламъка на свещта. Пепелта премахнете под течаща вода.

Доминиращ 9 лунен ден от 14:33ч на 11 юни до 15:43ч на 12 юни

Деветият лунен ден е първият от сатанинските дни на месеца, един от най-лошите в целия лунен цикъл. Той се смята за несполучлив за каквито и да било дейности и задължения. Този ден ни приканва да бъдем деликатни към всичко.
Дори не мислете за някакви финансови транзакции, не слушайте съветниците. Съществува риск да стане жертва на машинация и шикалкавене. В 9-и лунен ден сме изправени пред измами, илюзии, измами, интриги, компликации. Не се занимавайте с никакви финансови каузи, не давайте и не вземайте заем, не оформяйте документи. Повечето хора в този ден са конфликтни, оправдават се за личните си неточности, трансферират отговорността за грешките си върху раменете на другите. Много мъчно е по време на работа. Трудно може да се реализира съглашение.

Избягвайте стресови обстановки, оптимално опростете работата си. По-добре е да не попадате под очите на началниците си въобще. Колеги, клиенти и сътрудници са недружелюбни. Изчакайте с новите запознанства. Бъдете деликатни при физическа работа, в този интервал са вероятни пострадвания, даже и съществени.

Много е значимо да се обърне внимание на това, което се случва през днешния ден. Защото няма нищо инцидентно. Каквото и да се случи е увещание за това, което не сте създали или е било на вятъра. Ако почналата работа се провали, това значи, че когато сте почнали друго, което е било по- значимо за вас, по някаква причина сте я оставили нещо, не сте го приключили. Ако ви упрекват, това значи, че и вие сте обидили някого, а в случай че сте били излъгани, това значи, че сте постъпили непочтено с различен човек.
Необходимо е да си спомните традициите, идващи посредством майката, да се помни животът на майката, нейните завещания, да си спомните баба си по майчина линия и така нататък
Деветият лунен ден съвършено подхожда за тези, които се занимават с творчество. Днес можете да извършите нещо в действителност скъпо и заслужаващо внимание.

Необходимо е да почистите стаята, дома. Направете ментално пречистване също. Най-много(най-често) би трябвало да се чистят хората родени в 9 лунен ден. Не се гледайте в огледало, изключително в цялостен растеж.

Днес е 23 безоблачен ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР