Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой

...
Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой
Коментари Харесай

Ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат

Луната е в символ Везни и носи атмосфера на покой и естетика. Повишава се виталният капацитет. Увеличава се желанието за естетика и равновесие. Хората в този момент са миролюбиви, не желаят кавги. Засилва се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Партньорските връзки могат да бъдат усъвършенствани, а също трансформирани на ново ниво. Подходящо за нови запознанства, за посетители.

Стават уязвими бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Доминиращ 6 лунен ден от 11:32ч на 5 август до 12:34ч на 6 август

Символ на лунният ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете, опция да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. И в християнството символизира добър живот и аскетизъм. На този ден се приветства смирението, способността да се одобри света подобен, какъвто е и никога да не му се противопоставяме. Препоръчително е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент да се приключи недоволството и негативните страсти. Шестият лунен ден е за помилван, блян към обич и берекет.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. В 6 лунен ден могат да се стартират нови каузи. Счита се за сполучлив и положителен ден. Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Всичко може да бъде сполучливо, в случай че се съблюдават няколко правила, основното от които е оптимално умиротворяване, успокоение и естетика в душата.

Денят е спокоен и кротичък. Трябва да се не помнят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си.

Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Днес е доста уместно за работа с силите. Полезно е да се практикува йога, медитация. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики.

Секс - В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Наблегнете повече нежни думи, милувки, целувки, обятия и нежности. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от комплицирани техники.

Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

Сънища - Към сънищата се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да разкрият на индивида бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого.

18 безоблачен ден – Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко би трябвало да се прави с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите.

Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР