Луната е в знак Телец от 04:31ч до 11:03ч на

...
Луната е в знак Телец от 04:31ч до 11:03ч на
Коментари Харесай

Днес човек може да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение

Луната е в символ Телец от 04:31ч до 11:03ч на 2 септември.

Когато Луната е в символ Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Доминиращ е 20-ти лунен ден, който стартира от 22:17ч на 30 август и продължава до 22:47ч на 31 август.

Този лунен ден може да премине доста забавно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които оказват помощ на човек да види света по нов метод, както и да реализира вътрешно преображение. Необходимо е всеки умишлено да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този незабравим ден. Трябва да осъзнаете, че има връзка сред вашите проблеми и околният свят, че ставащите събития са взаимосвързани между тях. Този, който се възползва от предоставеният му късмет, ще придобие доста освен в нравствен, само че и в веществен проект.

Периодът е предопределен за дейни и решителни дейности. Денят е удобен за целеустремените, кардинални хора, водачи и оратори. Може да се занимавате с всевъзможни каузи, стига да не са скучни и еднообразни. Тези, които съумеят да провеждат груповата работа ще реализиран високи резултати. Нужно е да се съблюдава златната среда, да не се бърза. Да се ориентирате по събитията и съответно да реагирате на зараждащите обстановки.

Избягвайте уединението за дълг и прекарайте време с другари, само че не започвайте диалози за парите, работата, фамилните неуредици. Подходящо време за другарство с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за доста значими неща.

Подходящо е за любовни срещи в тиха конюнктура, да си поговорите един различен уединено. Днес към този момент по-добре ще разберете вашия сътрудник и ще може да намерите компромис. Хубаво е в този ден да се състои първа среща. Голяма е вероятността да премине в по-сериозни връзки. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Секс - Любовните връзки би трябвало да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, в сравнение с някоя нова. Не е належащо да внасяте нови детайли.

Подстрижката в 20 лунен ден подтиква оптимизма.

Сънищата са особени. Може да видите сън по своя поръчка. Като легнете, въображаемо може да формулирате въпрос, на който ви се желае да получите отговор.

Следва 21-ти лунен ден, който стартира от 22:47ч на 31 август и продължава до 23:20ч на 1 септември.

Днес е 14 безоблачен ден – Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ. Хубаво е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР