Луната e в знак Телец от 00:54ч на 7 февруари

...
Луната e в знак Телец от 00:54ч на 7 февруари
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Доста труден ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално

Луната e в символ Телец от 00:54ч на 7 февруари до 12:28ч на 9 февруари

Увеличава се търпението и силата на волята ни. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост за друго време. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.
свързани новини5044на 01.02.20224396на 19.01.2022
Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 10:48ч

Ден за промяна, вътрешно преображение и възобновление – знак Феникса. Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си на вятъра. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас.

Хороскоп за февруари

Характерно за деня е енергийна неустойчивост. Запазете оптимизма си и възприятието за комизъм. Не се учудвайте, в случай че се случват непредвидими събития. Възникнали проблеми би трябвало да се вземат решение бързо, да не им се оставя време за развиване.

Това е добър ден за всевъзможни инициативи, преосмисляне на живота и пречистване от насъбрания негатив. Всички инициативи в този ден ще бъдат сполучливи. Добре е да се върнете към старите отсрочени задания и да се заемете с тях с нова мощ. 8 лунен ден е подобаващ за дребни рутинни задания. По-добре да работите в екип. За промяна на работата денят е безпристрастен. Към началството може да се обръщате с дребни молби, за по-сериозните въпроси е по-добре да отложите.
свързани новини4132на 18.01.2022
Благоприятно е за миротворческа и благотворителна активност. Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Може въображаемо или действително да поискате амнистия от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция. Полезно е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен преподавател. Гледайте пламъка на запалена свещ и си представяйте по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Особено добре е за интелектуални занимания, да се работи с текстове, да се четат книги и да се вземат решение логичен задания. Препоръчително е да се откажете от изтощителната домашна работа, която изисква доста физическа интензивност. Може да отнеме доста мощ и сила, които ще отнеме време за възобновяване.
свързани новини4828на 21.12.2021
За заболелите в този ден заболяването може да се окаже доста рискова. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се организира изчистване на стомаха и червата. Време за обновяване, за ликвидиране - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и остарели движимости.

В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Всъщност близостта е нежелателна. Дори да чувствате предпочитание и сили в себе си, добре е да се въздържате, с цел да не си навлечете неприятности.

Слънчев календар – 24 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги, на свещени текстове.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР