Луната е в знак Телец до 11:33 ч. на 13

...
Луната е в знак Телец до 11:33 ч. на 13
Коментари Харесай

Денят носи тежка енергия

Луната е в символ Телец до 11:33 ч. на 13 февруари. В личния си знак Луната демонстрира най-хубавата си страна: тя демонстрира своята топла, нежна природа. Увеличава се силата на волята ни. Обикновено на човек му лишава време, с цел да реши нещо, само че щом един път вземе решение, нищо не може да го накара да го промени. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси.

Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Избягвайте да пиете студени питиета, както викането и крещенето. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Продължава 8 лунен ден от 10:46ч на 11 февруари до 11:6ч на 12 февруари.

Това е много мъчно време, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не преразходвате силата си. Много е е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не би трябвало да им оставяте време за развиване.

Доминиращ 9 лунен ден от 11:16ч на 12 февруари до 11:49ч на 13 февруари.

Денят носи тежка сила. Мнозина стартират да изпитват безпричинни страхове, безпокойствие, имат главоболие, спохождат ги разнообразни неудачи. Не се предлага започването на нови каузи и вземането на значими решения. Днес нищо не се случва инцидентно. Всичко, с което би трябвало да се справите през днешния ден, това са вашите нерешени проблеми в предишното. Време е да ги решите.

На този ден се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и споровете. Никой не слуша никого с изключение на себе си, и в това време всички са уверени в своята справедливост. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се пробвате да не реагираме негативно на хората към вас. В това време би трябвало да бъдете доста деликатни във всичко: от потреблението на принадлежности за хранене до секване на пътя, защото вероятността от пострадване е огромна.

Денят може да се назова ден за излекуване на кармата. Простете на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили, развържете кармичните си възли. Във всички връзки може да се основат спорове. Желателно е да ограничите контактите с хора, които не познавате задоволително. Могат да ви въвлекат в някаква неприятна случка. Ако отивате на първа среща, е по-добре да я отложите с още един ден, тъй като човек може да наподобява напълно друг от това, което в реалност е.

Препоръчително е да прекарате вечерта вкъщи, в кръга на най-близките хора. Избягвайте да се събирате в шумни компании. Важните срещи прехвърлете за различен ден.

Болестите, които стартират през деветия лунен ден, носят огромна заплаха, тъй че би трябвало да бъдете деликатни и да се грижите за вашето здраве. Сега сърцето и гърдите са изключително чувствителни. Не се предлага да се правят интервенции върху тях и да се стартира лекуване.

Днес в 29 безоблачен ден - В този ден можете да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молебствия. Ден на благите проявления и инициативи. Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Приветства се възприятието за комизъм, което се демонстрира в този ден като чувство за избавление от своите комплекси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР