Луната е в знак Телец до 06:41ч на 6 май.

...
Луната е в знак Телец до 06:41ч на 6 май.
Коментари Харесай

В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище

Луната е в символ Телец до 06:41ч на 6 май.

Хората са спестовни, практични, по-земни, по-рационални. Увеличава се желанието за струпване на придобивки, спестявания, търси се изгодата във всяко нещо. Засилва се възприятието на мързел при мнозина. Нуждаят се от повече учредения, с цел да създадат нещо. Не е желателно да се стартира нищо ново.

Ларинкса, щитовидната жлеза и хормоналната система са уязвими. Да се пази гърлото от настинка и кряскане.

29 лунен ден от 06:22ч на 4 май до 01:47ч на 5 май.

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Нужна е непрекъсната отбрана – посредством молитва, ликвидиране, Рейки. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняването им, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Подстригването в този ден усилва самоувереността. Желателно е напълно късо да се подстрижат тези, които са изтощени от нормалния метод на живот и възнамеряват огромни промени за бъдещето. Обновете своите коси, с цел да могат резултатно да работят за вас.

Съновиденията носят доста потребна информация за тези, които желаят да схванат себе си и своята душа. На алегорично ниво са сложени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете деликатни към всичко, което ви се присъни даже да ви се стори на пръв взор цялостна нелепост.

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

Днес е 15 безоблачен ден – Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. И освен персоналния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията. Ден за единство на индивида с Природата. Добре е да се прекара известно време измежду нея и да се заредите с сила.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР