Луната е в знак Стрелец от 06:09ч Социалния и обществения

...
Луната е в знак Стрелец от 06:09ч Социалния и обществения
Коментари Харесай

Магически ден, който носи огромна енергия

Луната е в символ Стрелец от 06:09ч

Социалния и публичния живот се засилва. Засилва се склонността да се търси правдивост и страната на правото, както и блян да се получи самопризнание, да се блесне пред другите със познания. Ограниченията се понасят мъчно.

Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. В такива дни особена сила имат чайове и отвари направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака

Стрелец - жълт кантарион, култивиран чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово- цветни аромати. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Продължава 6 лунен ден до 13:50ч на 5 септември (от 12:41ч на 4 септември)

Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи занимания. Ако от дълго време сте желали да си вземете почивен ден, само че все не можете да намерите време за това, в този момент е съвършен ден по тази причина. Днес единствено наблюдавайте света към вас, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не давайте на различен човек да употребява персоналните ви движимости (дори на близки хора), може да загубите спокойствието и шанса си.

Доминиращ 7 лунен ден от 13:50ч на 5 септември до 14:55ч на 6 септември

Счита се за вълшебен ден. Денят носи голяма сила, по тази причина е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме единствено за съзидателни цели. В този ден небесата се разтварят, с цел да чуят думите и мислите на хората и дружелюбно откликват на тях. Затова този ден е удобен за молебствия. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Внимавайте обаче с недобрите пожелания и неприятните думи. Днес с особена мощ важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се приказва като предписание по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Затова би трябвало да бъдем деликатни и внимателно да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват.

Думите носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности доста скоро. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и осъдени.

Подходящо е да се прекара на мира, вкъщи, в размисъл. Да не се правят и никакви разрушителни дейности - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата сила, която получава човек би трябвало да бъде употребена единствено за съзидание, за реализация на хрумвания и проекти.

Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста към тях. Те ще ви бъдат признателни и ще ви възнаградят.

При сексът в този лунен ден не би трябвало да се бърза. С колкото може повече любовна въведения започнете, продължителни любовни игри, доста нежни думи, похвали.

Подстригване – уместно е.

19 безоблачен ден - Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за душите им. Почитайте своите Предци, погрижете се и за остарелите си родственици. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР