Луната е в знак Стрелец до 01:510ч на 24 април.

...
Луната е в знак Стрелец до 01:510ч на 24 април.
Коментари Харесай

Ден за разкрепостеност и радост от битието

Луната е в символ Стрелец до 01:510ч на 24 април.

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и порядък. Активността също се ускорява. Хората стават по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична настройка на хората, търсене на правдивост. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Опасни са деянията на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда.

Продължава 17 лунен ден до 23:43ч на 22 април (от 22:37ч на 21 април)

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се основават творби на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

В този ден забравете за всичките си грижи. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на дребното дете вътре във вас да чества. Благоприятен ден за контакти, за пътешестване.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на насладата от битието. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство без мотив и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед.

В този ден може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Секса в 17-ти лунен ден по всякакъв начин се приветства. Това би трябвало да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате произшествия, експанзия, кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Следва 18 лунен ден от 23:43ч на 22 април до 00:44ч на 24 април.

Днес е 3 безоблачен ден – Може да ви получите неочаквани огряния или креативен открития. Приветстват се всички креативен инициативи. Силата на словото доближава своя пик. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване на аурата благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на църковен храм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР